Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltatok volna ebben a...

Mit csináltatok volna ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Csak a lényeget írom le mert nem szeretném h meglássa és megint vita legyen ebből.Az egésznek az a lényege h a barátnőm csúnyán becsapott engem,a másik barátnőmet,az osztályt,a tanáromat és az igazgatót.

Úgy csapott be h belépet a b.nőm felhasználójába és kétdezősködött magáról.(Csak én ezt nem tudtam és megmondtam a véleményemet)2odszor is eljátszotta ezt és én rájöttem.Én kérdeztem h mért csinálta ezt erre ő letagadta -_-"(ez már facebookon volt)másnap behozta az anyát.Nagy vita lett belőle és végül a tanár azt mondta h fejezzük be.Vagyis neki adott igazat(én ezt szürtem le)és ezt a nai napig nem tudom elfelejteni.Szóval ti mit csináltatok volna?Bocsi h hosszú lett

2011. aug. 26. 14:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ez ilyen no comment kategória
2011. aug. 26. 15:19
 12/23 anonim ***** válasza:
Mekkora probléma? Azt a kurv@ életbe! Ez legyen a legnagyobb problémád egész életedben.
2011. aug. 26. 15:25
 13/23 A kérdező kommentje:
azért barátkoztam vele mert nem tudtam h ilyen
2011. aug. 26. 15:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Most olvastam vegig kerdesedet. Tanarno lezarta az ugyeat, mert nem fog veletek oda allni vitazni. Baratnod anyja orkodik a Facebook felett? Zavaros, kicsinyes, nem lehetsz tobb mint 12.
2011. aug. 26. 15:35
 15/23 A kérdező kommentje:
13/L ^^
2011. aug. 26. 15:38
 16/23 anonim ***** válasza:
Jó, akkor úgy értem, hogy felhasználó HOL? És hol kérdezősködött?
2011. aug. 26. 16:16
 17/23 anonim ***** válasza:

Te tetted fel azt a megütős kérdést..

Látszik a szint, 13 vagy.

2011. aug. 26. 16:20
 18/23 A kérdező kommentje:
mért fontos??-_-"
2011. aug. 26. 16:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de nyilván nem csak bennem merült fel a kérdés: Szemtől- szemben miért nem vállalod fel a véleményed a másik lánnyal szemben? Gyáva vagy, és még fel is vagy háborodva, becsapva érzed magad... Kicsit gondolkodj el...
2011. aug. 26. 18:11
 20/23 anonim ***** válasza:

16:42 Fontos, mert nem értem, hogy hogyan keveredik ebbe bele az iskola. Ha sehogy, akkor mi a sünnek hívta be az iskolába az anyját? :D

Egyébként meg nem vitáztam volna az anyjával, annak semmi köze hozzá, de annyit mondtam volna, hogy ha szépen fogja magát és hazamegy, akkor hajlandó vagyok megbeszélni azzal a kis görénnyel, akit nem volt képes megnevelni. ^^

2011. aug. 26. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!