Mit szólnál ahhoz hogyha megtudnád, hogy a 22 éves lányod LEGÁLISAN erotikus masszőrként dolgozik? Kitagadnád?
Biztosan az én értékrendemmel van a gond. De most komolyan ti ezt hogyan képzelitek?
Na kislányom milyen volt a napod?
Hát kivertem 10 far...t, csomó szőrös vén hapsi testét olajoztam, és simogattam és masszíroztam a heréjüket, oh csak a szokásos:)
Aha szóval jó napod volt.
Már bocsánat de ez normális? Ti ezt elfogadnátok a gyermekedtől? Vagy ez számotokra elfogadott mindennapos tevékenység?(kérdem azoktól akik szerint nem gond) Egyébként ettől már csak egy lépés hogy k..a legyen a leányzóból. De lehet hogy én vagyok az idióta prűd.
Utolsó!
Még életemben egy családtagomtól sem kérdeztem meg, hogy milyen volt a napja a munkahelyén. Talán ezért van az, hogy simán el tudnám viselni. :)
Én a páromtól meg szoktam kérdezni milyen volt a napja (a munkahelyén, mivel ott van), nem tudom kinél mi a szokás:D
Na szóval, ha az én gyerekem ezzel foglalkozna, nem tagadnám ki, ez még nem a világ vége. Bár én a büdös életben nem csinálnám, és marha csalódott leszek ha sikerül ilyen pénzéhes, mindenre elszánt csajszikát nevelnem. Hadd kérdezzem meg, ha véletlenül betéved hozzád egy rokon, vagy egy családi ismerős, az melyikőtöknek kínosabb? Anyukádon kívül persze:) Egyébként ha kiöregszel a szakmából mivel akarod keresni a kenyered? Vagy gondolod addigra úgyis elvesz valami milliárdos fószer?
Harleynagyi vagy mi a neved!
De!!! A 22 éves lány írta a kérdést nem az anyja... Olvasd el a kérdező kommentjeit legalább:)
ez is egy foglalkozas, remelem legalabb jol keres vele.
es felhivnam a figyelmet hogy szigoruan ugyeljen arra hogy ne szedjen ossze semmifele betegseget.
Ja, es dehogy tagadnam ez nem a vilag vege, szazszor jobb mintha munkanelkulikent drogozna valami alavalo csatornatoltelekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!