Mit szólnál ahhoz hogyha megtudnád, hogy a 22 éves lányod LEGÁLISAN erotikus masszőrként dolgozik? Kitagadnád?
Egyébként most fel lehet háborodni, de én úgy gondolom, elvileg nem megalázóbb erotikus munkával sok pénzt keresni, mint takarítással vagy mosogatással (stb...)keveset.
Persze csak akkor, ha az illető maga sem érzi megalázónak, tehát szereti az (erotikus)munkát.
Végül is az ember így is-úgy is "eladja" magát,ha nem is szó szerint a testét, de az erejét, a szabadidejét , a tudását eladja és nem mindegy , hogy mennyiért!Épp ezért számomra az is megalázó dolognak számít, ha "eladom magam" minimálbérért egy nyomorult cégvezetőnek, gürizek a semmiért, az meg a munkámból gazdagodik.
Tehát éhbérért gürizni lehet, hogy megalázó, erotikus munkát végezni is lehet megalázó,hogy a kettő közül melyik jobb, vagy rosszabb, az már csak nézőpont és gusztus kérdése.
Nem, szerintem nem tagadnám ki. Bár aggódnék a jövőjéért az biztos.
Amúgy amíg sz@r van, addig veréb is van. Szóval amíg vannak férfiak akik igényt tartanak ilyesmire, addig lesznek nők is akik bevállalják. Meg fordítva. Inkább egy kulturált, tiszta, mosdóval felszerelt helyen történjen az "üzlet", mint az út szélén, a fák között, aztán én meg kerülgessem a szemetüket, mivel kénytelen vagyok én is azt az utat használni. Amúgy én elhiszem, hogy nem minden masszőr lány megy el "addig". A vendégek közül sem mindenki kéri. Amíg nem vagyok kénytelen őket kerülgetni, és másokat sem zavarnak, addig magasról teszek rá mit csinálnak.
A saját lányomat akkor se tagadnám ki, ha útszéli qrva lenne belőle. Nem minden fekete vagy fehér,ezer oka lehet rá, ráaásul az erotikus masszázs nem jelenti a szexet is, csak ha a masszőr is benne van, de mint a kérdező mondta, erről nincs szó. Ha ilyen könnyen lemond róla, el lehet gondolkodni, hogy nem ő volt-e az, akinek egy kaland alatt véletlenül becsúszott a baba...
Én nem ítélem el az erotikus masszőröket, bár nem a legfelemelőbb foglalkozás. Az anya meg inkább támogatná, mint hogy ítélkezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!