Mit szólnál ahhoz hogyha megtudnád, hogy a 22 éves lányod LEGÁLISAN erotikus masszőrként dolgozik? Kitagadnád?
Lesülne a bőr a képemről ha a lányom ilyen munkát vállalna.
Aki már ezt csinálja,és pénzt kap érte az egyenlő a qrvákkal..Csak éppenséggel nem az utcán áll.
Ha nem is tagadnám ki,de tuti nem büszkélkednék vele..Talán egy kis undorom is lenne..
Ez nem egy normális állás,és borzalmasan elrontottam valamit ha a lányom ilyen alja melót végezne..
Komolyan ha takarítana,vagy egy étteremben mosogatna,az is sokkal jobb lenne.Azok legalább nem szégyellni aló munkák.
Hmm.... lehet el kéne néznem hozzád :D
Hol lehet téged megtalálni? :D
22 lány létemre, pontosan tudom, mennyire könnyen rákényszerül az ember, legyen bármilyen hátszele, esze, képességei, ha lehetőségek behatároltak.
de valószínűleg anyaként nem érteném meg. a kudarcomként könyvelném el, és nem azt, hogy erkölcsileg mit vállalt be a lányom, hanem hogy nem tudtam eléggé támogatni, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe.
Kivered neki?
Ő hozzád nyúlhat közben?
Feneked melled stb simogathatja?
Oké ha nem akarod elmondani semmi gond :D Bár privátban nyugodtan közölheted ha meggondolod magad:)
Én nem ítéllek el amúgy. Ha téged nem zavar, hogy ezt kell csinálnod akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!