Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ahhoz hogyha...

Mit szólnál ahhoz hogyha megtudnád, hogy a 22 éves lányod LEGÁLISAN erotikus masszőrként dolgozik? Kitagadnád?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 19:29
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:
Nem orálozok.O.o
2011. aug. 25. 19:48
 12/58 anonim ***** válasza:
92%

nyomják ezek az orált a kézimunkát,van aki még szexel is..de mindneképpen pucéran masszíroznak.

remélem az én gyerekemből nem lesz ribi,elég nagy szégyen a szülőkre nézve hogy nem nevelték a gyereket tisztességre,és hogy pénzért eladja a lelkét és a becsületét.meg büdös neki a normális munka..

2011. aug. 25. 19:49
 13/58 anonim ***** válasza:
11%
na ugye igazam van? vagy igazam van????
2011. aug. 25. 19:49
 14/58 anonim ***** válasza:
78%

:D

[link]

baloldalt tessék már rákattintani a masszázs,vagy csak masszázs szavakra,és pár lányt megnézni.majd pont nincs se szex,se semmi:D attól,hogy masszázsként van hirdetve,nem jelenti hogy nincs más szolgáltatás:) butuskák:):)

2011. aug. 25. 19:50
 15/58 anonim ***** válasza:
2%
Én akkor tagadnám ki a gyerekemet ha homokos lenne... De nyilván akkor sem tud az ember mit tenni és akkor is AZ ÉN GYEREKEM akármit csinál. Erotikus masszázsba meg nincs semmi szerintem. Attól még nem kell k.urvának minősíteni a lányodat.
2011. aug. 25. 19:51
 16/58 anonim ***** válasza:
84%

Rohadtul kiakadnék.

Az nem érdekel, hogy a magánéletében mit művel és hány partnerrel, de hogy ebből él:S Undorító. Mindenféle gusztustalan pasashoz is hozzáérni :S

Az én gyerekem művelt lesz és értelmes, meg fogja tanulni mi az a tisztességes munka :S

2011. aug. 25. 19:59
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy hirdetik, erotikus masszázs, prosztata masszázs, kényeztetés, vagy gáláns, idősebb urat keres, stb, a ku.rva az ku.rva.

Aki a testéből él, és a szexiparban keresi a kenyerét, az az.

A rózsa, bárhogy nevezzük is, éppoly illatos... hátha hallottad már.

Attól nem tagadnám ki, de semmilyen esetre sem támogatnám, és hát hogy is mondjam...nem lennék rá büszke.

2011. aug. 25. 20:00
 18/58 anonim ***** válasza:
90%
mit takar nálad konkrétan az erotikus masszás? mit csinálsz? meddig mész el?
2011. aug. 25. 20:13
 19/58 anonim ***** válasza:
100%
Elgondolkodnék hol rontottam el a nevelést, hogy azt hiszi ennyi telik tőle.
2011. aug. 25. 20:14
 20/58 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező!

Te mit csinálsz?

Mit vállalsz?

Meséld el egy masszázsodat az elejétől a végéig légyszi.

2011. aug. 25. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!