Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ahhoz hogyha...

Mit szólnál ahhoz hogyha megtudnád, hogy a 22 éves lányod LEGÁLISAN erotikus masszőrként dolgozik? Kitagadnád?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 19:29
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
engem nem zavar, úgy vélem hogy ez nem befolyásolja azt amit a barátaim, rokonaim iránt érzek.
2011. aug. 25. 20:44
 32/58 anonim ***** válasza:
0%

mennyi nálad egy óra?

Mit lehet csinálni veled és mit nem?

2011. aug. 25. 20:52
 33/58 anonim ***** válasza:
53%

akkor te szószerint egy pénzéhes qrva vagy:D

gratulálok.ezek után aki elhiszi h csak masszírozást vállal pénzért,akkor az nagyon naív.

azt most mondom,hogy életed ezután nem lesz,lelkileg 0-án leszel,és nagy szerencse kell majd hozzá,hogy normális kapcsolatod legyen.kivéve ha nem vagy egy érzéketlen ember 0 lelkiismerettel.bár akik ezt bevállalják nagyrészük az,mégis egy senki lesz belőlük pár év után úgy eltorzulnak lelkileg....

2011. aug. 25. 21:52
 34/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem tagadnám ki, de el kéne beszélgetnünk alaposan mit szándékozik tenni az életével.
2011. aug. 25. 21:59
 35/58 anonim ***** válasza:
98%
Hát nem tudom. Elhiszem, hogy pénzéhes vagy, de az sem számít ha valami löttyedt papón kell csúszkálnod meg izgatni a lomposát? Nem hiszen, hogy csak kerekfenekű, izmos fiatal pasik járnak hozzád (: Van egy gyomrod az egyszer tuti.
2011. aug. 25. 22:03
 36/58 anonim ***** válasza:
74%
Először is egy világ omlana össze bennem, hogy egy ribancot neveltem a kislányomból(és persze szégyellném is magam). Aztán természetesen kitagadnálak, mint a huzat:)
2011. aug. 26. 01:25
 37/58 anonim ***** válasza:
100%

Elbeszélgetnék vele jó alaposan.Nem hiszem,hogy kitagadnám.

Én azt hallottam,hogy a vendég nem fogdoshatja a masszőrt és igazából nem csinálhat semmit(normális helyen).Biztos van több változata is.Ez olyan zárt világnak tűnik nekem, lehetetlen pontosan utánanézni szerintem kivülállóként...

2011. aug. 26. 11:25
 38/58 harleynagyi ***** válasza:
58%
nem ertem miert kell mindjart valaki felett palcat torni ??!!! Az Anyuka kerdezi es nem a 22 eves lany . Nem az anyuka hibaja mikor egy 22 eves lany ugy don't igy gyujti ossze a penzet , es nem olyan biztos hogy sex is kozrejatszik . Egybiztos elindult egy lejton ahonan ha most nem probal vissza maszni kitudja mi lesz ?! Hogy tagadnad ki ??!! a kislanyod emlekzvissza mikor elindult , mikor a foacskai bujtak ki , mikor kimondta az elso szot ___________ Egy anya mindig a gyereket vedi es tamogatja , Nemtudod meg akadalyozni felnott korban van es sajat maga tapasztalatabol jon ra hogy valahol elszurta az eletett vagy csak oszegyujti a penzt es szakmat tanul .Nemszabad el itelni senkit a foglalkozasa miatt .
2011. aug. 29. 01:50
 39/58 anonim ***** válasza:
58%
Istenem, milyen prűd emberek járnak ide...
2011. aug. 29. 02:29
 40/58 anonim ***** válasza:

Nem tagadnám ki, de nagyon szomorú lennék.

És majd ha lesz párod vagy gyereked vagy unokáid, azok mit szólnak hozzá? És te mire emlékeznél vissza szívesen az életedből?

Lehet, hogy most élvezed, hogy a pénzzel kinyílt a világ és nagy terveid vannak, és úgy hiszed, 1-2 évig "jó buli", de nem véletlenül, irigységből vagy prűdségből figyelmeztethet arra a környezeted, hogy kiégsz, megváltozol, elveszíted önmagad. Nem hiszem, hogy ezek a magányos vagy épp párjukat csaló ügyfelek, a legegészségesebb érzelmi környezetet jelentik...

2011. aug. 29. 05:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!