Mit szólnál ahhoz hogyha megtudnád, hogy a 22 éves lányod LEGÁLISAN erotikus masszőrként dolgozik? Kitagadnád?
mennyi nálad egy óra?
Mit lehet csinálni veled és mit nem?
akkor te szószerint egy pénzéhes qrva vagy:D
gratulálok.ezek után aki elhiszi h csak masszírozást vállal pénzért,akkor az nagyon naív.
azt most mondom,hogy életed ezután nem lesz,lelkileg 0-án leszel,és nagy szerencse kell majd hozzá,hogy normális kapcsolatod legyen.kivéve ha nem vagy egy érzéketlen ember 0 lelkiismerettel.bár akik ezt bevállalják nagyrészük az,mégis egy senki lesz belőlük pár év után úgy eltorzulnak lelkileg....
Elbeszélgetnék vele jó alaposan.Nem hiszem,hogy kitagadnám.
Én azt hallottam,hogy a vendég nem fogdoshatja a masszőrt és igazából nem csinálhat semmit(normális helyen).Biztos van több változata is.Ez olyan zárt világnak tűnik nekem, lehetetlen pontosan utánanézni szerintem kivülállóként...
Nem tagadnám ki, de nagyon szomorú lennék.
És majd ha lesz párod vagy gyereked vagy unokáid, azok mit szólnak hozzá? És te mire emlékeznél vissza szívesen az életedből?
Lehet, hogy most élvezed, hogy a pénzzel kinyílt a világ és nagy terveid vannak, és úgy hiszed, 1-2 évig "jó buli", de nem véletlenül, irigységből vagy prűdségből figyelmeztethet arra a környezeted, hogy kiégsz, megváltozol, elveszíted önmagad. Nem hiszem, hogy ezek a magányos vagy épp párjukat csaló ügyfelek, a legegészségesebb érzelmi környezetet jelentik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!