Jogos volt a nővéremtől a pofon?
Nagyon jó ruhái meg cuccai vannak,és elvettem a szőrös tolltartóját,és több melltartóját,nadrágját,cipőket,magassarkút,tornacipőt,sminket,táskát,napcsiket,stb... Mert nagyon tetszenek,és eddig tűrte,de ma kapam tőle hirtelen egy nagy pofont. Igaz hogy el kéne tőle kérnem,de biztos hogy nem adná oda,mert ő is használja,és az ő mérete 24-es,az enyém pedig 28-as,és több nacijáról is lejött a gomb. Anyum szerint neki van igaza,szerintem nem,mert a tesója vagyok,és elvehetem.
13L a nővérem 16
Nem volt jogos a pofon!!!!!!!
Szellemileg sérült embereket nem helyes megütni!
Ha szeretnéd, hogy szeressen és tiszteljen a nővéred, ne pedig pofozkodjon, akkor ne így hívd fel magadra a figyelmét. Elég szomorú, hogy ha ennyire nem törődnek veled otthon.
Viselkedj úgy, ahogy veled szeretnéd, hogy viselkedjenek, mert az ember az életben mindig azt kapja vissza. Ha máséra irigykedsz, sosem leszel boldog. Becsüld meg magad.
Legközelebb kihúzod belőle a tampont és feldugod magadnak?!
Nem lepne meg-.-
Sajnálom a nővéredet, hogy ilyen IQ-nuku, idióta, morális nulla húgot adott neki a sors...
1) más cuccát elvenni NEM ILLIK, és kész... szüleid ezt elmagyarázták neked egyáltalán???...
2) ha ilyen a hozzáállásod, akkor nemhogy pofont érdemeltél volna, hanem azt, hogy úgy összeverjenek, hogy mozdulni nem bírsz tőle (pedig én alapjáraton nem vagyok agresszív alkat, de ha vki ennyire primitív, akkor lehet, másképp nem lehet rendre tanítani)
3) az ő pénzén saját magának vesz cuccokat... te is vegyél magadnak jó cuccokat a saját pénzeden, de ne használj ki másokat, mert azt az ótvar r.bancok csinálják (ja, hogy te az vagy? boccccs...)
4) más bugyiját hordani baromira nem higiénikus, még akkor sem, ha ki van mosva... én is ki lennék akadva, ha a bugyimat más hordaná...
és ha az összeset elvennék, akkor naná... még csodálkozol, cs.szd meg, hogy kiakad, ha nincs egy bugyija, amit felvehessen? Menjen bugyi nélkül, csak mert neked az övé az kell?...
szánalmas...
"tegnap este is megpofozott mert cigizek. köze? nincs.
de most jó mert vett nadrágot,meg párducmintás tornacipőt,sminkeket,meg egy kockás cipzáros kabát szerűséget.
de úgy könnyű dolgokhoz jutni hogy elveszem a személyiét.
és miért lenne ez gond? amúgy meg nem ruhára költöm a pénzt."
Ez már mindennek a teteje!!! Te provokálni akarsz minket. 13 évesen nem lehetsz ilyen.Én nem csak megpofoztalak volna, de úgy leordítottam volna a fejed,hogy a szomszéd is hallotta volna.Hogy lehetsz ilyen????Mi az hogy elveszed a személyiét????Normális vagy Te????Feleslegesen írok, mert nem fogod fel....én is jelentem ezt a kérdést.
Látom régi a kérdés.
Azóta felfogtál valamit a válaszokból? Mert nem hiszem.
Hányok az ilyenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!