Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos volt a nővéremtől a pofon?

Jogos volt a nővéremtől a pofon?

Figyelt kérdés

Nagyon jó ruhái meg cuccai vannak,és elvettem a szőrös tolltartóját,és több melltartóját,nadrágját,cipőket,magassarkút,tornacipőt,sminket,táskát,napcsiket,stb... Mert nagyon tetszenek,és eddig tűrte,de ma kapam tőle hirtelen egy nagy pofont. Igaz hogy el kéne tőle kérnem,de biztos hogy nem adná oda,mert ő is használja,és az ő mérete 24-es,az enyém pedig 28-as,és több nacijáról is lejött a gomb. Anyum szerint neki van igaza,szerintem nem,mert a tesója vagyok,és elvehetem.

13L a nővérem 16

2011. aug. 25. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%
OMG!!!Miért adna bárkinek is?!!főleg ezek után,és mi a francért nem veszel magadnak?!miért járatod le magad a családod előtt?!!Gondolkozz már el ezen!!Azt hiszem rossz nevelést kaptál,hogy ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztában!!
2011. aug. 25. 16:36
 42/70 anonim ***** válasza:
100%

De legalább az anyukájának helyén van az igazságérzete.

Máshol biztos a kicsinek lenne igaza.

2011. aug. 25. 16:37
 43/70 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg vegyél magadnak cuccokat és le van a gond. Ha meg nem tudsz pénzhez jutni akkor pedig tűrj kisszívem ugyanis az életben sem így fog ám menni hogy ha neked nincs akkor lenyúlod másét.
2011. aug. 25. 16:37
 44/70 anonim ***** válasza:
100%
tőlem is kaptál volna, már elsőre...
2011. aug. 25. 16:42
 45/70 anonim ***** válasza:
100%
Te egy gyökér vagy! Az én "tesóm" még mindig ugyan ez,csak 26 éves.
2011. aug. 25. 16:45
 46/70 anonim ***** válasza:
100%
Ja, az előzőt úgy írtam,hogy nem olvastam,hogy még miket lopsz.te egy fostaliga vagy.
2011. aug. 25. 16:50
 47/70 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem nem vennéd el a cuccaimat, az tuti, ha ilyen vagy. Rendes lány lehet a nővéred, hogy eddig is tűrte, főleg hogy tönkre is tetted a dolgait. Ha tudnál rájuk vigyázni, akkor ő is kölcsönadná neked ha kérsz valamit! Én is kölcsönadom a hugomnak a pólóimat, körömlakkokat stb, volt hogy vettem is neki ruhát, nyakláncot. Nem sajnálom tőle a dolgaimat.
2011. aug. 25. 16:53
 48/70 anonim ***** válasza:
100%
A fehérneműjéből 1et elszedsz azt persze hogy nem veszi észre azt hiszi h mosásban van.Ha az összeset elveszed akkor neki nincs mit felhúznia,azért ennyire gondolkodhatnál.1et se vegyél el.Biztos neked is van.És ha akarsz franciát akkor vegyél.Kérj kölcsön pénzt a szüleidtől ha nem kapsz zsebpénzt.A fehér nemű intim dolog.Még ha ki is van mosva szerintem nem túl bizalomgerjesztő ez.Én már az első bugyinál lekevertem volna 1et a húgomnak.De szerencsére bátyám van.Akitől elkérek bármit odaadja mert tudja hogy vigyázok rá.És azt is elfogadom ha esetleg valamire azt mondja hogy nem mert az fontosabb neki.Nem hisztizek képzeld el.Egyébként nem hiszem hogy egy 18éves pont egy taknyos 13éves-re hajtana aki még annyit sem tud hogy megkérdezze hogy elvehet e ezt meg azt.Na meg ha te tetszenél neki akkor veled járna nem pedig a nővéreddel.Ha el is veszel tőle 1pasit is az életben nem hiszem hogy valaha megbocsát.Amint látom a nővéred teljesen más mint te.Van esze... nem úgy mint neked.. már bocs.
2011. aug. 25. 16:56
 49/70 anonim ***** válasza:
100%

"Egy szobában vagyunk,nem nehéz lenyúlni. És az miért baj ha a bugyijait is elveszem? Szeretem a francia bugyikat, érdekes hogy akkor csak ordított mikor az összeset elvettem. Van barátja,de az még nem kell... Különben is 18 éves."

Egyszerűen nagyon nem egészséges egymás bugyiját, melltartóját... hordani! Ahogy egymás törölközőjében sem törölközni, stb. Az lenne az illő dolog, hogy szépen megkérdezed tőle, hogy elveheted-e, de ha azt mondja, hogy nem, akkor belekéne törődni! Gondolj bele, hogy neked ez hogy esne fordított helyzetben.

Am. nem is értem, hogyha van neki egy csomó jó cucca, akkor neked hogy hogy nincs. Na de mind1.

2011. aug. 25. 18:25
 50/70 anonim ***** válasza:
100%

Egyik válaszoló vagyok.

Még a tesód az irig?????? Te veszel el TŐLE SZEMÉLYES cuccokat is, és még Őt nevezed irigynek????

Vegyél már vissza magadból!!!! 13 évesen ilyen nagyképűnek lenni!!!

Le lehet pontozni.

2011. aug. 25. 18:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!