Nagyon jó ruhái meg cuccai vannak,és elvettem a szőrös tolltartóját,és több melltartóját,nadrágját,cipőket,magassarkút,tornacipőt,sminket,táskát,napcsiket,stb... Mert nagyon tetszenek,és eddig tűrte,de ma kapam tőle hirtelen egy nagy pofont. Igaz hogy el kéne tőle kérnem,de biztos hogy nem adná oda,mert ő is használja,és az ő mérete 24-es,az enyém pedig 28-as,és több nacijáról is lejött a gomb. Anyum szerint neki van igaza,szerintem nem,mert a tesója vagyok,és elvehetem.
Nem veheted el,hiába a testvéred,főleg úgy hogy nem is szólsz neki,hanem fogod magad és elveszed?!nem szép dolog,és mindennek tetejébe még tönkre is teszed őket,jogos volt a saller,én aszem kettőt is adtam volna,VEGYÉL MAGADNAK TE IS,ÉS NEM KELL MÁSÉRA SZORULNOD!!
2011. aug. 25. 15:59
12/70 anonim válasza:
Teljes mértékben jogos volt. Anyud helyében is adtam volna egy pofont. Attól, hogy a húga vagy az még nem jogosít fel arra, hogy ellopd a nővéred cuccait, és még tönkre is tedd őket. Ha nagyobb a méreted akkor meg még pláne. Egy kicsit nézzél már magadba.
2011. aug. 25. 16:00
13/70 anonim válasza:
A pofon talán túlzás volt de egy jókora leszólást mindenképp megérdemeltél volna. Én amikor kicsi voltam 10 év alatt hogy elvettem egy egy apróságot a tesóimtól(bátyám, nővérem) de mind annyiszor megkaptam a szidást tőlük is, szülőktől is. Ha valami kell kérdd el. Ha nem adja jogos, hiszen az övé. Kölcsön kérhetsz tőle de azokra is illik nagyon vigyázni és lehetőleg épen visszaadni. Nem mondom az se jó ha semmit nem ad oda ekkor esetleg kérheted anyukádat h szóljon pár szót az érdekedben de ha így sem akkor nem ez van.
14/70 anonim válasza:
Jogos volt, mert mindenki a saját cuccát kell hogy megvigyázza, ha azt akrja, hogy tovább tartsonak. De ha valaki csak úgy elveszi(legyen az akár testvér is) és lerepíti a gombot, mert nem az ő mérete, vagy elcseszi a szemeveget, meg ilyesmi, akkor mit ér, hogy a gazdája vigyáz rá. Én kinyitnám a hugom szekrényét és széttépném a ruháit, ha ilyet csinálna. De szerencsére öcsém van.
15/70 anonim válasza:
Igen,jogos volt,sőt kettőt érdemeltél volna.Nem elég,hogy szó nélkül lenyúlod,tönkreteszed,még szükséged sincs rá.Tűsarkú,meg smink...Nevetséges.
És mi az,hogy elveheted,mert a testvére vagy?Milyen jogon?
16/70 anonim válasza:
*leszidást
17/70 anonim válasza:
Nézd arról az oldalról, hogy te sem örülnél neki ha bárki hozzányúlna a te dolgaidhoz, és ráadásul tönkretenné őket.
2011. aug. 25. 16:01
18/70 anonim válasza:
Mi az hogy mert a testvére vagy és elveheted?Ennek semmi értelme.Te örülnél annak hogy ha a te cuccaidat elvinni mindig kérdezés nélkül?Egyszer csak eltűnik a kedvenc cipőd hordani akarod de nem tudod mert a nővéred abba van.És nem véletlenül nem adja oda.Biztos mindig elrontod a cuccait.Te meg tapasztalatlan kis takony vagy aki azt hiszi hogy még az anyjánál is okosabb.Nem nincs igazad.Ha kell valami ami nem a tiéd legalább kérd el.Ha pedig nem adja törődj bele.Bár ezek után én sem adnám oda a cuccaimat.Érdekes.. a nővéred nem jött ide hisztizni hogy a húgom elviszi a cuccaimat kérdezés nélkül.Pedig az jogos lett volna.Nőj már fel végre az istenért...
Vegyél magadnak cuccokat.Ennyi az egész.
2011. aug. 25. 16:01
19/70 anonim válasza:
2 pofon is jogos lett volna...nem elég, hogy van pofád elvenni a holmiját kérés nélkül + tönkre is teszed, de még fel is vagy háborodva rajta, ha már betelt a tesódnál a pohár és nem tűri tovább....
anyád helyében én lekevertem volna a pofon párját neked
2011. aug. 25. 16:02
20/70 anonim válasza:
A bugyiját nem akarod elvenni?Melltartó.. eh.. az személyes cucc.Fehérnemű.Mond neked ez valamit egyáltalán?VEGYÉL SZÉPEN MAGADNAK.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!