Jogos volt a nővéremtől a pofon?
Figyelt kérdés
Nagyon jó ruhái meg cuccai vannak,és elvettem a szőrös tolltartóját,és több melltartóját,nadrágját,cipőket,magassarkút,tornacipőt,sminket,táskát,napcsiket,stb... Mert nagyon tetszenek,és eddig tűrte,de ma kapam tőle hirtelen egy nagy pofont. Igaz hogy el kéne tőle kérnem,de biztos hogy nem adná oda,mert ő is használja,és az ő mérete 24-es,az enyém pedig 28-as,és több nacijáról is lejött a gomb. Anyum szerint neki van igaza,szerintem nem,mert a tesója vagyok,és elvehetem.
13L a nővérem 16
2011. aug. 25. 15:51
31/70 Beliel válasza:
A kérdés kamu... ki az az őrült aki más bugyiját lenyúlja? Még a nadrágért tényleg csak két pofont kaptál volna. De ha a fehérneműmet is felvennéd ráadásul az is kicsi rád akkor azt hiszem valakinek igencsak vérezne az orra.
32/70 anonim válasza:
Lehet, hogy ez a csaj fogyatékos, és fel se fogja a társas kapcsolatok szabályait.
33/70 anonim válasza:
ez kamu, ilyen hülye kis takony nincs
34/70 anonim válasza:
Én még seggbe is rúgtalak volna mellé !
Kamuzol, provokálsz, vagy csak szimplán hülye vagy ?
35/70 anonim válasza:
Ha felnőtt korotokban is így fogsz élősködni a nővéreden, ne csodálkozz, ha egyszer örökre kitilt az életéből, de előtte még jól összever úgy, hogy azt se tudod, hány hét a világ.
36/70 anonim válasza:
hogy te mekkora idióta vagy!!!!
37/70 anonim válasza:
amikor a nővéred a pasijával van akkor is ott ülsz az ágy szélén és tartod a gyertyát?
38/70 A kérdező kommentje:
nem kamu,és nem vagyok hülye!
csak nem értem hogy ez miért baj?
hát helyes pasija van.
és 13 évesen miért ne festhetném magam? és már a parfümjeiből sem ad. olyan irigy.
2011. aug. 25. 16:32
39/70 anonim válasza:
A parfüm-"napszemcsi" dolog sem piskóta, de a pasiját lenyúlni testvéri alapon elképesztően durva. Te tényleg nem érted meg, hogy miért? Válaszolj, légy szíves.
40/70 anonim válasza:
Szerintem is kamukérdés ...vagy a kérdező mérhetetlenül ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!