Jogos volt a nővéremtől a pofon?
Nagyon jó ruhái meg cuccai vannak,és elvettem a szőrös tolltartóját,és több melltartóját,nadrágját,cipőket,magassarkút,tornacipőt,sminket,táskát,napcsiket,stb... Mert nagyon tetszenek,és eddig tűrte,de ma kapam tőle hirtelen egy nagy pofont. Igaz hogy el kéne tőle kérnem,de biztos hogy nem adná oda,mert ő is használja,és az ő mérete 24-es,az enyém pedig 28-as,és több nacijáról is lejött a gomb. Anyum szerint neki van igaza,szerintem nem,mert a tesója vagyok,és elvehetem.
13L a nővérem 16
Én nem egy pofont, hanem két olyat lekevertem volna neked, hogy elmegy a kedved az ilyen baromságoktól.
Pedig én mindig kölcsön adok a testvéremnek a ruháimból, mert ELKÉRI és VIGYÁZ rá.
tegnap este is megpofozott mert cigizek. köze? nincs.
de most jó mert vett nadrágot,meg párducmintás tornacipőt,sminkeket,meg egy kockás cipzáros kabát szerűséget.
de úgy könnyű dolgokhoz jutni hogy elveszem a személyiét.
és miért lenne ez gond? amúgy meg nem ruhára költöm a pénzt.
Neked elment az eszed.Tudod mit cigizzél.És halj is meg mellé.Nem hiszem hogy odaadná.Ha tudnák vele beszélni szívesen mondanám hogy tegyen egy lakatot a szekrényére.A nővéred csak nem akarja hogy még jobban egy kis buta mini k.urva legyél.Ezzel az ésszel gondolom hogy remek szakközépbe vesznek fel...
De én azt mondanám hogy mindenki hagyja a francba a válaszokat.A kérdező nem fogadja meg és önfejű azt hiszi csak is neki van igaza és bátran megteheti.És hát hülye embernek aztán mondhatsz akármit nem fogja fel.Ezért jelentem is ezt a kérdést.
Hát valamit nagyon elrontottak anyádék ha így fogod fel a dolgokat, csak szegény nővéredet sajnálom és a helyében zárasra csináltatnám meg a szekrényét.
egyébként te hogy éreznéd magad ha a te cuccaidat venne el a legjobb barinőd és tenné tönkre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!