Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a legnagyobb félelmeitek?

Mik a legnagyobb félelmeitek?

Figyelt kérdés
Én pl attól rettegek a legjobban, hogy egyszer csak 'megőrülök', hallucinálni kezdek, és az agyam teljesen 'ellenem fordul'. Szerintem ennél rosszabb dolog nincs. Egyébként kiskorom óta ez van. Van még esetleg valaki aki ettől fél? Ti mire vezetitek vissza? Mi lehet az oka?
2011. aug. 25. 00:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

hogy valami miatt olyan maradandó károsodást szenvedek, h nem élhetem úgy az életemet, mint azelőtt.

a haláltól nem félek, ha ma meghalok, már akkor is érdemes volt élnem.

a többi pedig rajtam múlik. (párkapcsolat, gyerekszülés-nevelés, karrier)

2011. aug. 25. 12:23
 32/34 anonim ***** válasza:
Hogy sosem válok édesanyává, szeretteim elvesztése.
2011. aug. 25. 20:02
 33/34 anonim ***** válasza:
Én nem írom le a félelmeim,nehogy megvalósuljanak!
2011. aug. 30. 12:28
 34/34 anonim ***** válasza:

Kicsit depresszív hangulatú lett ez a téma, és szerintem befolyásol az is, amit ti előttem írtatok, de íme az én félelmeim:

-találok-e egy megbízható munkahelyet, a jelenlegi sajnos kártyavár...

-jó anya leszek-e, fenn tudjuk-e tartani a családot, és egyáltalán: lehet-e gyerekem

-félek a sötétben, pedig 26 éves vagyok

-félek attól, hogy megöregszem, hogy én leszek a legidősebb anyuka majd a szülői értekezleten

-félek a betegségtől, leginkább a ráktól, mert még mindig nincs rá gyógymód (ráadásul nem is élek valami egészséges életet: sokat stresszelem magam, cigizek, keveset mozgok)

-nagyon félek attól, hogy elveszítem a párom vagy anyumat (ez arra vezethető vissza hogy egyedül nevelt engem, nagyon anyás is vagyok és elveszettnek érezném magam nélküle, bár ez az önző gondolkodás, tudom)

2011. aug. 30. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!