Mik a legnagyobb félelmeitek?
hogy valami miatt olyan maradandó károsodást szenvedek, h nem élhetem úgy az életemet, mint azelőtt.
a haláltól nem félek, ha ma meghalok, már akkor is érdemes volt élnem.
a többi pedig rajtam múlik. (párkapcsolat, gyerekszülés-nevelés, karrier)
Kicsit depresszív hangulatú lett ez a téma, és szerintem befolyásol az is, amit ti előttem írtatok, de íme az én félelmeim:
-találok-e egy megbízható munkahelyet, a jelenlegi sajnos kártyavár...
-jó anya leszek-e, fenn tudjuk-e tartani a családot, és egyáltalán: lehet-e gyerekem
-félek a sötétben, pedig 26 éves vagyok
-félek attól, hogy megöregszem, hogy én leszek a legidősebb anyuka majd a szülői értekezleten
-félek a betegségtől, leginkább a ráktól, mert még mindig nincs rá gyógymód (ráadásul nem is élek valami egészséges életet: sokat stresszelem magam, cigizek, keveset mozgok)
-nagyon félek attól, hogy elveszítem a párom vagy anyumat (ez arra vezethető vissza hogy egyedül nevelt engem, nagyon anyás is vagyok és elveszettnek érezném magam nélküle, bár ez az önző gondolkodás, tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!