Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valami ötletetek?

Van valami ötletetek?

Figyelt kérdés
Segítségeteket szeretném kérni.Holnap lesz a páromnak a névnapja(fiú) és szeretném valami ajándékkal meglepni,de nemtudom mivel. már lassan 5éve vagyunk együtt.Jelenleg külföldön tartózkodunk, de amugy együtt élünk már 3 éve,tehát már mindennel megleptem, kifogytam az ötletekből.Venni nemnagyon tudok, de szívesen meglepném bármivel.Ha van valami ötletetek szívesen várom.Trágár, bunkó megjegyzésekre nemnagyon vagyok kíváncsi.köszi:)
2011. aug. 24. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Táncolj Neki egyet este (folytatást gondolom nem kell leírnom) és boldog lesz :D Ezt Neked kéne tudnod,Te ismered,Te tudod,hogy mit szeret...
2011. aug. 24. 23:25
 2/4 A kérdező kommentje:

8 éve táncolok, már táncoltam neki külön úgyhogy már az se lenne neki olyan nagy ajándék,de köszönöm az ötletedet.:)

Ez a baj,hogy már szinte mindennel megleptem...és hogy külföldön vagyunk (nem nyaralni sajnos) megnehezíti a dolgomat...

2011. aug. 24. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor kis cetlikre irkálnék Neki valami pici feladatokat,mellyel mindig eljut valamerre,végül azon a helyen várnám,ahol megismerkwedtünk,vagy egy bevállt helyen (mivel nem vagytok itthon)...Én tuti valami jó kis kreatív ötlettel állnék elő,de ehhez ismerni kell az illetőt...
2011. aug. 24. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Főzd meg a kedvencét :)

Egyszerű, de nagyszerű!

2011. aug. 25. 00:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!