Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez velem? Más is...

Miért van ez velem? Más is van így?

Figyelt kérdés
Nem tudom mért,de állandóan az van bennem,hogy én nem vagyok elég jó.Szóval hogy én úgyse kellek a fiúknak,de ha járni szeretne velem egy fiú,akkor mindig az van bennem hogy úgy is elhagy majd egy szebb lányért.Mert én csúnyának látom magam:S És annyira rossz,mert mindenhol csak szép lányok jönnek velem szembe,és ilyenkor olyan senkinek érzem magam:/Mindig ilyen kisebbségi érzésem van. Más is van így?
2011. aug. 24. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Fejleszd az önbizalmad! Szuper könyveket lehet kapni a témában, olvasgasd őket.
2011. aug. 24. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt érzed, akkor ez sugárzik is rólad. Ha te nem szereted magad, akkor mástól hogy várod, hogy szeressen? Ha nem vagy szép-okos lehetsz. Ha nem vagy csinos-előnyös ruhával feldobhatod magad. Lehetsz figyelmes, kedves, mosolygó, megértő. Sok csinos lány, ha kinyitja a száját, olyan, mint a smirgli: durva, flegma, közönséges, rideg, egoista. Hidd el, van, akinek a belső érték a fontos. Olyat kell keresned, nem a parkett ördögét, a falu bikáját,az iskola macsóját. Abban kelj versenyre, amiben nehezebb: műveltséggel, kedvességgel!
2011. aug. 24. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Neten is találhatsz önbizalom - építő cikkeket. + én mindig azt tanácsolom, hogy nézz bele úgy a tükörbe, hogy azt mondod, hogy klassz csaj vagyok. És képzeld is azt, hogy az vagy. Hidd el, jót fog tenni. És hidd el, valakinek te leszel a legszebb ;)
2011. aug. 24. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:

én nem vagyok ezzel így. nem értem mire föl divat,az önbizalomhiány.

1.ha valaki járni akar veled,az nyilván azért van mert tetszel neki (hacsak nem vagy kő gazdag és öreg :) bocs.. )

2.foglalkozz magaddal,legyél valamiben jó,hogy legyenek sikerélményeid. ahhoz hogy önbizalmad legyen ez elengedhetetlen

3.lehet ez most vulgárisan hangzik,de a jó szex is nőveli az önbizalmat

szóval hajrá!

2011. aug. 24. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!