Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez màr fűggősèg?

Ez màr fűggősèg?

Figyelt kérdés
A tesóm minden nap ha a szüleim elmennek itthonról rögtön bekapcsolja a gépét és jàtszik rajta valami lövöldözős jàtékkal.Amikor tudja hogy jönnek haza a szüleim akkor kikapcsolja és mindig azt hazudja nekik hogy csak 1 óràra volt bekapcsolva a gèpe és akkor is filmet nézett.Ha mondjàk a szüleim hogy csinàljon valamit akkor az utolsó pillanatba kapkod és velem csinàltatja meg a felét, meg néha azt is mondja hogy ne mondjam meg anyàéknak ezt meg azt.Nektek mi a véleménxetek, és én mit tegyek?
2011. aug. 24. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne csináld meg az ő dolgait, így sosem tanulja meg beosztani az idejét. És nem hazudnék.

Amúgy hány éves?

2011. aug. 24. 09:52
 2/10 anonim ***** válasza:

fiú? hány éves?

én helyedben kikapcsolnám a gépet és elvégeztetném vele a munkáját, ha megcsinálta akkor meg nyugodtan játszón

2011. aug. 24. 09:55
 3/10 A kérdező kommentje:
21 :s
2011. aug. 24. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Amíg nem csinálta meg a feladatát, addig ne engedd a géphez. Ja, és te se csinálj meg neki semmit.

Ha végzett a feladattal, utána annyit játszik, amennyit akar.

2011. aug. 24. 09:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez függőség, de még simán különösebb erőfeszkó nélkül orvosolható.

22/N

2011. aug. 24. 09:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy 21 éves felnőttnek miért kell beszámolnia?

Amúgy 1 órás filmek nem nagyon vannak..ar áramszámla meg magas lesz.

és igen, szerintem függő

2011. aug. 24. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Én két dolgot nem értek: miért lenne baj, hogy használja a gépet, akár játékra is, a másik meg az, hogy milyen család az, ahol egy 21 éves fickónak takargatnia kell a számítógépes szokásait? Ha sokat játszik, hadd tegye, majd megunja.
2011. aug. 24. 10:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem kellene takargatnia a számítógépes szokásait, csak pontosan tudja ő is, hogy amit csinál, az nem jó, ezért próbálja meg eltitkolni a szülők elől. Nálunk anyám pontosan ugyanilyen, gyakorlatilag a nap 24 órájában képes lenne netezni, de igyekszik olyankor, mikor senki nem látja - mondjuk hajnali 4-5ig, nap közben pedig el-elbóbiskol, amit a gyógyszereire, vagy az éppen aktuális időjárásra fog. Szerintem ez a függőség, mikor tudod, hogy nem jó (máskülönben miért tagadnád le), de nem bírsz tőle szabadulni..

Hogy mit csinálj?Ne csináld meg helyette a dolgait. Tök nagy veszekedések lesznek belőle, és nem is biztos, hogy működni fog a dolog. De egy próbát megér.

2011. aug. 24. 10:31
 9/10 anonim ***** válasza:
töröld le a játékot! de a lomtárból is! én ezt tettem, mindig letöröltem, egy idő után nem töltötte le újra :D
2011. aug. 24. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:
70%

És miota tart ez, es milyen suliba jar?

Miféle egyetemi szak az, ahol megfelel az, ha mas csinalta meg helyette a feladatot...?:)

2011. szept. 4. 18:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!