Ez màr fűggősèg?
Ne csináld meg az ő dolgait, így sosem tanulja meg beosztani az idejét. És nem hazudnék.
Amúgy hány éves?
fiú? hány éves?
én helyedben kikapcsolnám a gépet és elvégeztetném vele a munkáját, ha megcsinálta akkor meg nyugodtan játszón
Amíg nem csinálta meg a feladatát, addig ne engedd a géphez. Ja, és te se csinálj meg neki semmit.
Ha végzett a feladattal, utána annyit játszik, amennyit akar.
Ez függőség, de még simán különösebb erőfeszkó nélkül orvosolható.
22/N
Egy 21 éves felnőttnek miért kell beszámolnia?
Amúgy 1 órás filmek nem nagyon vannak..ar áramszámla meg magas lesz.
és igen, szerintem függő
Alapvetően nem kellene takargatnia a számítógépes szokásait, csak pontosan tudja ő is, hogy amit csinál, az nem jó, ezért próbálja meg eltitkolni a szülők elől. Nálunk anyám pontosan ugyanilyen, gyakorlatilag a nap 24 órájában képes lenne netezni, de igyekszik olyankor, mikor senki nem látja - mondjuk hajnali 4-5ig, nap közben pedig el-elbóbiskol, amit a gyógyszereire, vagy az éppen aktuális időjárásra fog. Szerintem ez a függőség, mikor tudod, hogy nem jó (máskülönben miért tagadnád le), de nem bírsz tőle szabadulni..
Hogy mit csinálj?Ne csináld meg helyette a dolgait. Tök nagy veszekedések lesznek belőle, és nem is biztos, hogy működni fog a dolog. De egy próbát megér.
És miota tart ez, es milyen suliba jar?
Miféle egyetemi szak az, ahol megfelel az, ha mas csinalta meg helyette a feladatot...?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!