Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnál hozzá ha a párod...

Mit szolnál hozzá ha a párod ezt mondaná"ha megcsalsz tönkreteszlek"?

Figyelt kérdés
Lelki terrorizálásra gondolok,nem testi bántalmazásra.
2011. aug. 24. 07:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
66%

Most lehet itt dobálózni azzal, hogy aki ilyet mond az milyen ember.

Ha tudnátok, hogy miket nem mond ki a másik fél, úristen, szerintem menekülne a fél világ a párja elől.

Vagy a gondolat már nem számít?

Attól még lehet egy gyilkos, idegbeteg, agresszív, féltékeny, bizalmatlan ember, mert nem mondja ki csak gondolja a dolgokat.

Szóval erről ennyit.

Nem szép dolog kimondani és hallani, de kimondatlanul is lehetnek aztán hatalmas galibák megcsalásnál egyéb problémáknál.

2011. aug. 24. 22:26
 32/39 anonim ***** válasza:
10%

Utolsónak

Ne magadból indulj ki. Én nem szoktam olyanokat gondolni, hogy megölöm, pokollá teszem az életét, bosszút állok, stb... Kit érdekel, hogy miket gondol néha, ha ez megmarad gondolati szinten? Én azt nézem hogy valaki mit mond, és mit cselekszik. Ha valaki jó szándékúan elmeséli saját magáról hogy egy kicsit bosszúálló pszicho, jobb ha meg sem próbálok semmit vétkezni ellene, akkor hadd ne kelljen már vele maradnom. Attól függetlenül hogy nem fogok senkit megcsalni, mert gyökérség. Ha valami elmebeteg fazon mondjuk elkezd rám nyomulni, meg sztorikat kreál, és a bosszúálló párom valamiért neki hisz, akkor ok nélkül állna neki kínozni engem? Ja, köszi, nekem tiszta a lelkiismeretem, gyötörj csak. Lehet hogy én ezt az egészet csak azért nem értem mert nem vagyok bosszúálló, de nekem ez nagyon ellenszenves tulajdonság. Nem vagyok a szemet szemért híve, bár a megdobnak kővel dob vissza kenyérrel változat sem az én stílusom. Nekem a menj a fenébe, felejtsd el ezek után hogy létezek, számomra halott vagy módszer jön be. Kinek a pap, kinek a papné.

2011. aug. 24. 23:26
 33/39 anonim ***** válasza:
25%
Akit szeretek, azt bosszúból sem akarom tönkretenni, legfeljebb elhagyom, ha nem érdemel meg.
2011. aug. 24. 23:40
 34/39 anonim ***** válasza:
75%
ott kezdődik a dolog, hogy akit szeretek soha semmilyen körülmények között sem csalom meg...ha mégis megteszem, nem vagyok más csak egy féreg... ha nekem ilyet mondana a férjem, eszembe sem jutna felfújni, mint a legtöbb idióta pi.csának...abszolút megértem... ugyanis...ha nem csalom meg, semmi probléma nem lesz...sem most, sem máskor... a hűségemet pedig garantálni tudom...
2011. aug. 25. 07:38
 35/39 anonim ***** válasza:
10%
Vagy te idióta p.csa:D Azért mert valakiknek más a véleményük még nem feltétlenül ők az idióták. Tessék szépen elfogadni, hogy nem mindenki szimpatizál a bosszúálló természettel. Az a legjobb érved, hogy idióta p.csák vagyunk, csak mert másképp gondolkodunk mint te? Ez elég szánalmas. Nem szép dolog ócsárolni más embereket a vita hevében. Menj vissza az urad mellé, és mosolyogjál szépen mindenhez amit mond, ha neked úgy jól esik. Nekem ezzel nincsen semmi problémám. Aztán majd gyere vissza akkor amikor megtanultál kulturált ember módjára vitatkozni meg véleményt kinyilvánítani.
2011. aug. 25. 09:36
 36/39 anonim ***** válasza:

"Tessék szépen elfogadni, hogy nem mindenki szimpatizál a bosszúálló természettel."

Akkor ti miért nem fogadjátok el, hogy a kérdező és a párja szimpatizálnak vele? Miért nem fogadjátok el, hogy ezt egyszerűen csak kijelentette barátja, és a kérdező szavaival élve, "ő is kapott figyelmeztetést ezzel kapcsolatban." Tehát ők ebben a tulajdonságukban egyformák, ugyanúgy, de legalábbis hasonlóan állnak a bosszú témakörhöz.

2011. aug. 25. 11:27
 37/39 anonim ***** válasza:

az, hogy te konkrétan magadra vetted az "idióta pi.csát" háááát, ha te így érzed...te dolgod... =)

ez az én értékrendem alapján nem a bosszú kategóriájába tartozik...inkább igazságszolgáltatás vagy valami ilyesmi... tisztelni kell a másik embert, és akkor semmi gond nem lesz... szerintem akik nem értik ebben a lényeget, és csak azt szajkózzák hogy "úristen, jaj hogy lehet egyáltalán ilyet gondolni, hagyd el" stb, pont azt tükrözi, hogy nincs kellő tartásuk, emiatt féltve érzik a kis popsijukat.... a mai világban sajnos szinte már teljesen "normális" ha egy idő múlva a pár egyik tagja félrekú.rogat...aztán a hüly.ébbik meg lazán megbocsát... na nem kérem szépen...álljon meg a fáklyás menet...

2011. aug. 25. 13:17
 38/39 A kérdező kommentje:

Egy jó idő után sem "normális"hogy az ember félrekurogat.

Volt hullámvölgyünk,megtetszett egy másik pasi.Szoltam a páromnak hogy mi van,leültünk megbeszéltük hogy okés akkor vége.Elmentem randizni a másik pasival,csak egy kv volt semmi több,mintha egy barátommal ültem volna ki egy teraszra.

Másnap ismét leültünk beszélni,elmondtam hogy nem történt semmi,és rájöttem hogy nekem ő kell nem a másik.kibékültünk azért mert végig mindenről tudott,őszinte voltam vele,simán megcsinálhattam volna a háta mögött is,lehet soha nem tudja meg de az nálam nem fér bele.

Lehet igy is,lehet másként is,nem kell megalázni a másik felet,ha valami gáz van van az embernek szája.

Hogy miért bosszulná meg,nemcsak a megaláztatás miatt hanem azért mert ezek után senkiben nem tudna megbizni,örökké bizalmatlan lenne és a leendő kapcsolatában ez egy nagy háttrány lenne.hány olyan kapcsolatot látsz ahol bizalmatlanok egymással a felek,az esetek többségében az illetőt megcsalták a multban.

mellesleg az egész téma ugy jött fel köztünk hogy barátnőm megcsalta a párját és a pasi visszafogadta,erre kérdeztem én rá,"te mit tennél ha...."és ő a kérdésemben levő dolgot válaszolta.

2011. aug. 25. 13:26
 39/39 anonim ***** válasza:

Nem magamra vettem drága 77%-os. Te mondtad rám (többek között). Ugyanis nekem például nem tetszik a kérdésben említett mondtad. Ha azt mondom két mondattal feljebb hogy a lányokat szeretem, te pedig leírod hogy köcsög leszbikusok, akkor nyilván nem fogom azt gondolni hogy pont rám nem értetted, úgyhogy ne gyere már ezzel a hát ha te magadra vetted dumával. Valami frappánsabbat is kitalálhattál volna, mert ez nagyon közhelyes.

Másik hozzászóló. Én elfogadom a kérdező véleményét, ahogy másét is, ezt már egy korábbi válaszomban is elmondtam.

Nem mondtam azt hogy a kérdező hülye, vagy bárki más idióta. A kérdező kérdése úgy szólt: Mit szólnál hozzá ha...? Pusztán azt mondtam el, hogy én mit szólnék, mi a véleményem. Mindenki azt szól hozzá amit akar. A véleményünket kérdezték. Itt nincsenek tények, pontokba szedhető általános érvényű igaz és hamis állítások, szóval aki másképp látja nem járja leszólni. Nem győzőm szajkózni, hogy én elfogadom mások véleményét a témáról, de nem tűröm hogy bárki is minősítse az én értelmi szintemet mert nem ugyanazon az állásponton vagyunk, ha én sem minősítem az övét. Én is idiótázzam le azt aki nem ért velem egyet? Ez kell ide? Egy percig sem akartam meggyőzni sem a kérdezőt, sem mást, hogy szerintem rosszul látják a dolgokat. Ilyet maximum akkor tennék, ha tanácsot kért volna, nem véleményt. Az a baj hogy egyeseknek másról sem szól az itt léte mint hogy hülyének titulálhassanak másokat arctalanul (mivel hogy csak az ő véleményük mérvadó, és teljesen helytálló), mert szemtől szemben nem akkora nagylegények/nagyasszonyok. (Miheztartás végett, ez utóbbit most nem rád értem. Csak nem értem honnan vetted hogy én nem fogadom el hogy a kérdező más állásponton van. Szíve joga. Egy rossz szót nem szóltam rá.)

2011. aug. 25. 16:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!