Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnál hozzá ha a párod...

Mit szolnál hozzá ha a párod ezt mondaná"ha megcsalsz tönkreteszlek"?

Figyelt kérdés
Lelki terrorizálásra gondolok,nem testi bántalmazásra.
2011. aug. 24. 07:23
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
40%
figyu az ilyenekből lesznek akik majd egyszer csak beléd vágják a kést....
2011. aug. 24. 08:05
 12/39 anonim ***** válasza:
69%

Érdemes lenne tudni az előzményt, hogy miért jutott eszébe, hogy megcsalhatod?

A megcsalással kapcsolatban amúgy az a sajátosan egyéni véleményem, hogy semennyire nem helyeslem, sőt, mélyen el is ítélem a félrelépéseket, de egy félrelépés egy tagadhatatlan jel és kritika a másikra nézve, hogy valamit rosszul csinál.

Először megpróbálnék mindent elkövetni, hogy a kapcsolat helyrehozható legyen. (még megcsalásból is ki lehet jönni, ha őszinte a megbánás)

Ha tényleg nem megy, semennyire sem, akkor előbb kellene kilépni a kapcsolatból és utána szaladni az új partner ágyikójába.

De a kérdésre visszatérve: egyfelől elfogadható, ha valaki nem tűri a megcsalást, de úgy kell viselkedni, hogy ne is kerüljön rá sor.

2011. aug. 24. 08:05
 13/39 anonim ***** válasza:
38%
otthagynám azonnal! nem csalnám meg,de azonnal otthagynám egyrészt azért,mert akkor nem bízik bennem,másrészt ez fenyegetőzés,harmadrészt zsarolás,negyedrészt mi az hogy tönkreteszem az életed? mit képzel ki ő? ha attól fél hogy megcsalod akkor inkább kérdezzen rá ha igazán szeret: "ugye nem csalnál meg?"(kedves hangnemben)
2011. aug. 24. 08:11
 14/39 anonim ***** válasza:
37%
Az azonnali elhagyás esetén mérlegelni kéne, hogy ezt csak idegességében mondta-e vagy higgadtan és megfontoltan.
2011. aug. 24. 08:12
 15/39 anonim ***** válasza:
61%

jogos. semmit se szólnék, mert igaza van. én például közöltem a férjemmel, ha megcsal én megölöm. ezt készpénznek veheti. ő is azt tehet velem fordított esetben amit csak akar. árulónak nincs bocsánat és nincs kegyelem.

de tudom, hogy soha nem fog megcsalni és én sem őt. 26/nő

2011. aug. 24. 08:15
 16/39 anonim ***** válasza:
30%
26os! nagyon durva a felfogásod 26 évesen...
2011. aug. 24. 08:20
 17/39 anonim ***** válasza:
40%

nekem most sok piros mancs fog jonni, de mindegy:

-amikor a felesegem depis volt, akkor engem is probalt betorni/beszabalyozni. Nincs sex. Ha megcsalsz es kiderul, akkor megyek a gyerekekkel. Ha mentem a gyerekekkel, akkor aztan nem fogod latni Oket.

Egy darabig nem vettem komolyan, de kezdte magat tulsagosan belelovalni, ugyhogy ugy ereztem, hogy ki kell huzni az oroszlan szemfogat.

Aztan elmentem egy oromlanyhoz. Hazamentem, aztan elmondtam. "Mondtam, hogy bocs de ez igy hosszutavon nem fog mukodni. Valamit valahogyan valtoznunk kell." Aztan O is engedett meg en is.

Nem ment el, nem is akar. (Azt mondta, hogy "egyszer még visszakapom.")

2011. aug. 24. 08:23
 18/39 anonim ***** válasza:
35%

Nekem az a tapasztalatom, h a nok nem veszik komolyan az ilyet.

Van persze kis veszekedes, de elhagyas nem.

Elsonek kb 2 ev utan mondtam ezt mikor kezdtem gyanakodni.

Kb.

nem erdekelte, mert ugye ket evig full normalis voltam, biztos ugy volt vele, h ugyse.

Raba.szott, mert nagyon is tonkre lett vagva.

2-3-nal ue.

2011. aug. 24. 08:24
 19/39 anonim ***** válasza:
45%

Nekem aztán ilyeneket ne mondjon a szerelmem, hogy "tönkreteszlek"

Ez egy kicsit azért beteges, nem?!?

Egy hétig duzzognék ezért szóért, az biztos. És kezeltetném a kóros hatalomigényét.

2011. aug. 24. 08:28
 20/39 A kérdező kommentje:

Természetesen nem hazajött a meloból és a fejemhez vágta ezt a dolgot.Beszélgettünk és akkor mondta ezt,teljesen higgadtan.Azt mondja 100%san megbizik bennem, a fejét tenné rá hogy nem csalnám meg,ha mégis azzal tönkretenném őt és ugy gondolja jogosan járna nekem amit kapok.

Nagyon régóta együtt vagyunk,semmi agresszió nincs benne,ha lenne nem lennék vele,ez egy külön story,de ő is kapott figyelmeztetést ezzel kapcsolatban.

2011. aug. 24. 08:48
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!