Mit szolnál hozzá ha a párod ezt mondaná"ha megcsalsz tönkreteszlek"?
Ha megcsalna többé nem venném emberszámba...ez neki nagyobb büntetés lenne bárminél...
Egyébként nálunk ez nem téma:) szóval nem tudom elképzelni a megcsalás tényét, és nem tudom azt sem elképzelni, hogy valaha odajussunk...
Első vagyok. Utolsóval teljesen egyetértek.
Egyébként a csávó lehet hogy őszinte, de az hogy valaki bosszúálló nem egy szép emberi tulajdonság. Ha elhagynád azzal nem tennéd tönkre lelkileg? Akkor is megérdemled a büntit? Ugyan már. Ha valaki megcsal, azzal én többé nem akarok foglalkozni. Legalábbis egy jó darabig biztosan szóba sem állnék az illetővel. Nem hogy még tovább kínozzam magam azzal, hogy túrázok azon hogy pokollá tegyem az életét. Abban nekem mi a jó? Ha megcsalod nagy valószínűséggel úgyis visszakapod. Ha nem is tőle, akkor majd mástól. Isten nem ver bottal, mondják. Engem is csaltak meg, eszemben sem volt bosszút állni. A csaj akiért félrement az akkori párom egy év után szanaszét csalta az exkedvesem agyát.Nem mondom hogy nem éreztem elégtételt. De nem égetném magam azzal, nem alacsonyítanám le magam még jobban hogy ott pattogok neki meg zaklatom mi után szarba sem vett. Ez annyira gáz. Mellesleg ezt nem őszinte beszédnek hívják, hanem fenyegetésnek, de mindegy. De mivel te egy húron pendülsz a pároddal e téren, ezért téged nem igazán hat meg egy ilyen kijelentés. Alap járaton egy rendes ember sem érdemel megcsalást, ez természetes. Viszont a legtöbb ami jár érte a megcsalt féltől az a méltóság teljes szakítás. Ha már megaláznak, nem alázom tovább magam. A bosszú szerintem nagyon szánalmas húzás. De hát ti tudjátok.
Akit szeretek, annak nem mondok ilyet, fel sem tételezem ezt, megbízok benne. Őt már inkább birtoklás, anyagi javak, ilyesmi tartja melletted.Elgondolkodnék, vele akarok-e élni :S. Ha meg mondjuk már több gyereketek van, és ő rád van utalva, akkor meg jogos, csak a kapcsolat minőségét jelzi, hogy ezt ki kell mondani.
A bosszú nem mindenképp rossz, mert megnyugtatja a lelket. Szemet szemért :D, én nem dobálóznék kenyérrel. (Nekem abban menne tönkre az egész életem, ha azt látnám, hogy itthagyott a gyerekekkel a sz.rban, ő meg az új nőcskével/palival vígan éli az életét)
Ha elhagynád azzal nem tennéd tönkre lelkileg? Akkor is megérdemled a büntit?
Azért a kettő nagyon nem ugyanaz,szakitani valakivel mert nem müködik a dolog az normális és elfogadható,sunyi módom megcsalni a másikat parasztság.
Igen talán igazad van,egy húron pendülünk,talán ezért nem ért akkora traumaként a kijelentése,csak kiváncsi voltam más hogy látja.
A kapcsolatunk elején kijelentettem hogyha egy ujjal hozzám mer érni azt megemlegeti.Nem feltételeztem róla hogy bántana de gondolom a bántalmazott nők sem gondolták azt hogy kapnak egy két pofont.
Én sem feltételeztem azt a páromról hogy valaha megütne, ezért nem is mondtam neki soha, hogy ha egy ujjal is hozzám ér megemlegeti. Szerintem ez alap, nem csak nekem, hanem a másik félnek is. Aki valaha megütne az nem egy ilyen mondattól szarná össze magát, nyugodj meg.
Megcsalni valakit görénység, igen. De azzal mit is ér el valaki hogy ha terrorizálja az exét? Ha meg tudod magyarázni ész érvekkel hogy ez miért jó annak aki csinálja, akkor fejet hajtok. Mert hogy ő az igazságosztó? A legjobb ezt minél előbb elfelejteni, nem lovagolni rajta akár évekig. Persze akinek ez a módi, annak egészségére. Ez is egy hozzáállás, vélemény.
Én szó nélkül elhagynám.
Az ilyen "ember" még azt sem érdemli meg részemről, hogy a megcsalás gondolata is megforduljon a fejemben.
Legalább is én így látom a dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!