Sok igazi barátod van?
Netes barátok?
Úristen...
Interneten nem lehet igaz barátokat szerezni!
Nekem egyébként 3 igaz barátom van! :)
15/F
Kedves 28% -os, 15/F, na magyarázd már el nekem, hogy miért nem, érdekel a kifejtett véleményed.
Amúgy 88% -os, 21/L, 22:50 -nek teljesen igaza van, barátoknál a minőség számít csakis, nem pedig a mennyiség, mint ahogy ő is írta, inkább legyen 1 igazi, mint 10 hamis. :)
A legjobb barátaim: a vőlegényem és anyukám.
Szinte az iskolákat mindig másik városban végeztem el, így a barátaim szanaszét vannak, nem tudunk naponta találkozni. De akik között ennyi idő után is érdelődés van, az szerintem igaz barátságnak mondható.
Van rossz példa is: pár hónapja még albérletben laktam 2 "barátnőmmel" Aztán saját lakást vettünk a párommal, a lányokkal meg megbeszéltük, hogy gyakran fogunk találkozni, hívjuk egymást, vásárolgatunk...tehát ami ilyenkor lenni szokott. Na a dolog most úgy áll, hogy szinte felém se néznek, nem szólnak, ha szabadnaposak, nem hívnak, hogy csak úgy fussunk össze. Azt mondják, sok a dolguk, mindig van kifogás.
Ebből mindenki leszűrheti a következtetést, ne én mondjam ki, mert fáj... :(
Kedves 11:49!
Mert interneten nem ugyanaz mint személyesen szerintem.
Szerény véleményem szerint ezek a netes barátságok nem adják vissza azokat az élményeket mint a személyesen régóta ismert barátokkal történt dolgok.
Kicsit furán fogalmaztam tudom, de másképp most nem tudom leírni.
Jó az már megint más dolog, hogyha neten ismerkednek meg de utána találkoznak is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!