Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van igazi barátod? Olyan akit...

Van igazi barátod? Olyan akit éjfélkor is felhívhatsz, mert mondjuk nem tudsz hazajönni busszal, mert lekésted az utolsót és haza kellene hoznia .

Figyelt kérdés

Legyen az fiú , vagy lány , mind1 .

Nekem nincs, és nem is volt .

2009. dec. 27. 16:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
párom tölti be ezt a szerepet,egyedül rá számithatok mindig
2009. dec. 27. 16:37
 2/30 anonim ***** válasza:
87%
Van hál'istennek... kettő is.
2009. dec. 27. 16:38
 3/30 anonim ***** válasza:
87%

van de nemtudnám felhivni h vigyen haza mivel ö is 16 éves szal nemvárhatom el h keltse fel a szüleit h nah go a kocsiba indulás :D

am ö igazi barátom

16L

2009. dec. 27. 16:39
 4/30 anonim ***** válasza:
86%
Van, de külföldön él, nem magyar. :-)
2009. dec. 27. 16:45
 5/30 anonim ***** válasza:
76%
sajnos nincs:(
2009. dec. 27. 16:59
 6/30 anonim ***** válasza:
75%

Egy Márai idézettel válaszolnék:

"123. Arról, hogy senkire nem lehet számítani

Tudjad, szíved és eszméleted minden erejével tudjad, hogy válságos pillanatokban senkire nem lehet számítani. Nincs rokon, barát, kedves, akit igazán ismersz; a nagy pillanatban mindenki eldobja az álarcot, megmutatja a nyers önzés, s te egyedül maradsz, mikor legnagyobb szükséged lenne arra, hogy melletted álljon valaki, s egy jó szóval, biztató tekintettel segítsen. Többet nem is vársz senkitől; de ezt sem kapod meg a veszélyben.

Élj nyájasan és türelmesen az emberek között, de ne bízzál senkinek segítségében. Neveld magad magányossá és erőssé. Tudjad, hogy soha, senki nem segít. S ne sopánkodj ezen. Ember vagy, tehát nem várhatsz semmit az emberektől; s ez a természetes." /Márai Sándor:Füves könyv/

Nekem nincs. 18/L

2009. dec. 27. 17:02
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
egy van, de sajnos jó messze költöztünk a meló miatt, jó ha félévente-évente összefutunk. :\
2009. dec. 27. 17:03
 8/30 anonim ***** válasza:
24%
Nem, nekem nincsen csicskásom. Barátság mértéke=kihasználhatóság mértéke?
2009. dec. 27. 17:08
 9/30 anonim ***** válasza:
88%
Én csak a páromra és a szüleimre, testvéreimre számíthatok. De az bőven elég.
2009. dec. 27. 17:10
 10/30 anonim ***** válasza:
46%
nincs, hülyék a magyar emberek :S
2009. dec. 27. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!