Van igazi barátod? Olyan akit éjfélkor is felhívhatsz, mert mondjuk nem tudsz hazajönni busszal, mert lekésted az utolsót és haza kellene hoznia .
Legyen az fiú , vagy lány , mind1 .
Nekem nincs, és nem is volt .
van igazi barátom
de mondjuk ez rossz példa,mert nincs kocsija,nem tudna hazavinni,meg más okból se hivogatjuk egymást éjfélkor,mert egyikünk se az a fajta ember,de ha akarnám,megtehetném,hogy éjfélkor felhívom,de nem sok értelme lenne,nem is szeretek telefonálni:D
volt, 3 is, de mióta jó messzire el kellett költözzek, azóta nincs. Szóval jelenleg nincs, de még lehet!
17/L
18:43, végülis lehet, hogy van. Végülis van egy 19 éves srác, akivel tényleg csak barátok vagyunk. Tegnap anyum irt nekem egy nem túl szép sms-t, amiben lebunkózott stb. Felmentem a yahoo messengerre és fent volt az a srác. Ő nyugatott meg, de teljesen lenyugodtam utána. Ha ez annak számit akkor jó, ha nem akkor, de még lehet köztün igazi barátság. De nem lenne merszem éjjel hivogatni senkit se. Mondjuk, ha nagy probléma lenne akkor éjjel még felhivnám az egyik osztálytársamat ő még tudna segiteni ha arról van szó. Az a bajom, hogy szégyellek akárkit felhivni csak úgy éjjel
17/l
ma 17:41
Ha ez neked számít , megmondom : 24 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!