Sok igazi barátod van?
Nekem sajna nincs. Volt több is középiskola alatt, de ahogy vége lett elmaradoztak, iszonyatosan fáj de ez van. Amúgy párkapcsolatban élek, ő is tud sokmindenről, de azért az mégsem ugyan az.
21/L
3. válaszoló vagyok.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:06
Veled egyet értek, az 1 3Ds igazi barátomon kívül van 2 netes, és őket is nagyon csípem. Sokat adtunk már egymásnak az idők során. :)
Nekem 6 igazi barátnőm van. Tudom, sokan soknak tartják, de így sikerült. Suliból maradtak mind. Bár már jó pár éve befejeztük a sulit mégis nagyon jó barátnők maradtunk. Pedig szétszéledtünk, külömböző városban, országban lakunk, de naponta beszélünk neten, telefonon, mikor hazajönnek találkozunk, megyünk egymáshoz. Rajtuk kívűl még van egy csomó haver meg csajok az egyetemről, igen.. tényleg sok barátom van, de én abszolút csak így tudom elképzelni, én nem bírnám barátok nélkül. De a legeslegjobb barátom a vőlegényem:)
24/N
nekem is csak a párom,vele van az első komolyabb kapcsolatom.
sajnos több olyan személy is volt akit igaz barátnak hittem...egy se volt az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!