Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok igazi barátod van?

Sok igazi barátod van?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 20:02
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Hmmm...

Van akivel max havonta 1x találkozok.A másik aki nagyon messze lakik,nagyon ritkán találkozunk.

Velük marad a teló,sms-ek heti szinten ha épp nem találkozunk.Nem tudom,hogy ez barátság-e,úgy érzem nem :(

Ezen kívül nincs senki...Szóval lehet nincsenek végülis barátaim,akik fizikailag is elérhetőek lennének.

Nincs már párom sem,úgyhogy végképp magányosan és egyedül vagyok.Szánalmasnak érzem magam...23n

2011. aug. 23. 21:54
 22/37 anonim ***** válasza:

nekem max 2

amúgy sok barátom van, de vannak akikkel a távolság és egyebek miatt nem az igazi:-(

2011. aug. 23. 22:04
 23/37 anonim ***** válasza:
Konkrétan 2 olyan lány van, akiket nagyon szeretek, őket tekintem legjobb bnőimnek. És persze a barátom, Ő ismer legjobban.
2011. aug. 24. 01:56
 24/37 anonim ***** válasza:
egy sincs van inkább 3 jó barátnőm akik mindig csak magukról tudnak siránkozni, kölcsönösen segítjük egymást de nem bíznám rájuk egyetlen titkomat sem.
2011. aug. 25. 19:31
 25/37 anonim ***** válasza:

nekem 3 igaz barátnőm van meg van egy pár barátom meg pár haverom :)

15/L

2011. aug. 25. 19:33
 26/37 anonim ***** válasza:
Eddig azt hittem,hogy létezik barátság,de tévedtem...vagy velem van baj.Párom van,szintén hasonló szituban.Akivel a neten ismerkedett meg,és még nem is találkoztak,azokra jobban számíthat,mint a gyerekkori barátaira...
2011. aug. 25. 19:53
 27/37 anonim ***** válasza:

bizony, 2 is.

[;)]

meg a párom. nem egy rossz szám.

2011. aug. 25. 19:57
 28/37 anonim ***** válasza:
"Igaz barát annyi , mint boldog ember a világban."
2011. aug. 25. 22:12
 29/37 anonim ***** válasza:

Nekem 7 igazi barátom van,plusz a párom.A 7-ből van egy gyerekkori barát,egy srác,akivel már a homokozóban is együtt játszottunk :D Ő úgymond a legjobb barátom.Aztán van 1 fiú általánosból, 4 lány a gimiből meg egy srác aki az első "pasim" egyik haverja volt,így barátkoztunk össze,ennek már 6 éve.És tök jó,mert bemutattam őket egymásnak,és így ők is nagyon jóban lettek,úgyhogy lett egy nagy baráti kör,akikkel lehet bulizni,lelkizni együtt,minden...Sőt a srác,akit a volt barátomon keresztül ismertem meg,már 4 éve együtt van az egyik csajjal a társaságból.

VVan még pár haver is,akikkel néha elmegyek bulizni vagy moziba,de az más,a haverokkal az ember nem beszéli meg a problémáit stb...De egyébként a barátoknál nem a mennyiség,hanem a minőség számít.Inkább legyen 1 igaz barátod,mint 10 olyan,akikre nem lehet számítani,mert azok csak érdek barátok,vagy haverok.

21/L

2011. aug. 25. 22:50
 30/37 anonim ***** válasza:

Rengeteg haverom van,sok barátom,és 3 igaz barátom.

Mindig is nagyon hamar és könnyen ismerkedtem,ennek örülök is.

16L

2011. aug. 26. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!