Sok igazi barátod van?
Hmmm...
Van akivel max havonta 1x találkozok.A másik aki nagyon messze lakik,nagyon ritkán találkozunk.
Velük marad a teló,sms-ek heti szinten ha épp nem találkozunk.Nem tudom,hogy ez barátság-e,úgy érzem nem :(
Ezen kívül nincs senki...Szóval lehet nincsenek végülis barátaim,akik fizikailag is elérhetőek lennének.
Nincs már párom sem,úgyhogy végképp magányosan és egyedül vagyok.Szánalmasnak érzem magam...23n
nekem max 2
amúgy sok barátom van, de vannak akikkel a távolság és egyebek miatt nem az igazi:-(
nekem 3 igaz barátnőm van meg van egy pár barátom meg pár haverom :)
15/L
bizony, 2 is.
[;)]
meg a párom. nem egy rossz szám.
Nekem 7 igazi barátom van,plusz a párom.A 7-ből van egy gyerekkori barát,egy srác,akivel már a homokozóban is együtt játszottunk :D Ő úgymond a legjobb barátom.Aztán van 1 fiú általánosból, 4 lány a gimiből meg egy srác aki az első "pasim" egyik haverja volt,így barátkoztunk össze,ennek már 6 éve.És tök jó,mert bemutattam őket egymásnak,és így ők is nagyon jóban lettek,úgyhogy lett egy nagy baráti kör,akikkel lehet bulizni,lelkizni együtt,minden...Sőt a srác,akit a volt barátomon keresztül ismertem meg,már 4 éve együtt van az egyik csajjal a társaságból.
VVan még pár haver is,akikkel néha elmegyek bulizni vagy moziba,de az más,a haverokkal az ember nem beszéli meg a problémáit stb...De egyébként a barátoknál nem a mennyiség,hanem a minőség számít.Inkább legyen 1 igaz barátod,mint 10 olyan,akikre nem lehet számítani,mert azok csak érdek barátok,vagy haverok.
21/L
Rengeteg haverom van,sok barátom,és 3 igaz barátom.
Mindig is nagyon hamar és könnyen ismerkedtem,ennek örülök is.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!