Sok igazi barátod van?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 20:02
2/37 anonim válasza:
vagy ha a párom is ide tartozik akkor 2... de ő nem jön el velem gyantáztatni :-( :-D meg ilyenek...
4/37 anonim válasza:
Biztos azért nem megy el veled, mert látta "A 40 éves szűz"-et. :)
Nekem igazából 1 sincs. Viszont nem is hiányzik.
6/37 anonim válasza:
Talán 1-2, de velük is nagyon ritkán tudok beszélgetni. :(
7/37 anonim válasza:
Nem, nekem elég kevés igazi barát is. Nem akarok mindenkivel jóban lenni, nem akarom hogy mindenki szeressen. Ha túl sokan vannak akkor az már nem az igazi, fárasztó is.
8/37 anonim válasza:
sok barátom van de aki az csak 1 :) <3
9/37 anonim válasza:
Én ugyan nem gyantázni járok a barátokkal, de nekem van pár.
5 olyan nem családtag van, akire számíthatok. Ezen kívül a család, na és a párom, utóbbi majdnem mindenről tud.
10/37 anonim válasza:
Nem, szinte senki, úgy értem haverok se nagyon. Egy igazi barátom van csak. Bár Ő is netes, de úgy érzem, sokkal megbízhatóbbak a netes kapcsolatok sok esetben, mint az élők.
És Neked, Kedves Kédező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!