Mennyi zsebpénzt kapsz?
Sose kaptam zsebpénzt.
Mindig megkapom amit kérek, de nem élek vissza vele. Kb évente kell pár új ruha, cipő, aztán ennyi.
Szórakozni is ritkán járok el.
Ja és ennek ellenére tudok bánni pénzzel, ünnepekkor a többi rokontól mindig pénzt kapok, és azt sosem költöm el. Jelenleg 300.000 ft körül van a bankszámlámon
16/L
kell havi 5ezer
az évi 60ezer ft
diáknak durván 3700ft-ot fizetnek egy délutánért.
Ez kb 17munkanap.Ennyit lehúzol nyáron,és abban az évben meg is van a havi 5ezer
hú, nálunk sincs beszabályozott zsebpénz, amikor kell, kérek. olyan 10e egy hónapban.
17L
Szerintem egy picit gáz a zsebpénz ennyi idősen.
Egyébként amikor évközben kaptál pénzt, azt mind az utolsó fillérig elköltötted? Félretehettél volna egy kicsit minden hónapban pont ilyen időkre.
Én eddig nem kaptam rendszeresen zsebpénzt, amit az általános iskolai ballagásra kaptam, azt költöm, meg ha elmegyek valahova akkor kapok.
Szeptembertől 10edikes leszek, és heti 4 ezret fogok kapni.
Én soha nem kaptam zsebpénzt, de ha kellett vmi fontos, azt a szüleim megvették nekem.
És amúgy mindig 4,80-on felüli átlagom volt az iskolában és nem kellett "kipihennem" a nyári szünetben.
Kilencedikes korom óta dolgozok nyári szünetben konyhán 2 teljes hónapot nap mint nap reggel 8-tól éjjel 1-ig.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!