Mennyi zsebpénzt kapsz?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 17:40
2/41 anonim válasza:
Nem kapok zsebpénzt, soha nem is kaptam, azonban ha valamire feltétlen szükségem van/volt, a szüleim előkerítik a rávalót. De most, hogy egyetemre megyek, igyekszem majd magamnak megkeresni.
3/41 anonim válasza:
Kapok havi négy rugót, oszt hello van. na meg napi 200-at kajára :D
4/41 anonim válasza:
semennyit. hosszú sztori (kamaszok kat.)
5/41 anonim válasza:
1000/hó... de ha nagyon kell valamire akkor kapok még, bár ez ritkán fordul elő. 18/f
6/41 anonim válasza:
Nem kapok és kb sose kaptam, talán 13-14 éves koromban egy ezrest. Most meg meg még én segítek a szüleimnek, ha tudok, nemhogy zsebpénz, mert ilyen szar a helyzet. :S
18/L
7/41 anonim válasza:
3000 ezer/hónap + még ha kell vmi akkor Anyu ad :D
13/l
9/41 anonim válasza:
napi 200 kajára a suliban,meg 10ezer
10/41 anonim válasza:
Ugy látszik, aki sokat kap (pedig nem is tudod, hogy miért kap annyit!) lepontozod, aki meg keveset, az 100%-ban hasznosnak bizonyul. :)) Érdekes... emberi tulajdonság... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!