Mennyi zsebpénzt kapsz?
Egy hét: Hétfőtől Péntekig naponta 700 Ft
Hétvégére: 2500 Ft
|
|
Egy hónap=24,000Ft
+ ha kell valami, akkor kérek pénzt, de általában meg tudom spórolni, mert viszek kajá a suliba :P
én soha nem kaptam,de soha nem is kértem...
feleslegesnek tartottam/tartom...
ha meg volt is egy kis zsebpénzem (ha karácsonyra néha kaptam...esetleg születésnapomra),akkor ha pl megkívántam valamit akkor csak azt vettem,nem költöttem hülyeségekre és megtanultam spórolni a pénzzel 15 évesen ! És ha pl. egy üzlet előtt elmentem és megláttam egy szép tárgyat vagy mást akkor nem kezdtem el nyavalyogni,hogy vegyék meg !
És ha maradt pl. 2 évről egy kis pénzem és olyan helyzetben volt a család,akkor elkérték,vagy én ajánlottam fel hogy tegyék el ! Lehet hogy csak fél év múlva adták vissza,de nem is hiányzott !
utolsó vagyok
jah és még valami,hülyeségnek tartom azt is ,hogy jegyekért kapjon a gyerek zsebpénzt...ne a pénzért tanuljon a gyerek ! Inkább normálisan dolgozzon meg érte...értelmesebb lenne azért adni a gyereknek ha házimunkát csinál ! Erről ennyit...
18:46
tátva maradt a szám...ez igen ....
remélem csak hülyeségből írtad az egészet,hogy egy jót röhögj ! (remélem)...nem bántásból,nehogy megsértődj =D
előre bocs
A házikót meg a szőnyeget természetesen hülyeségből építettem, de egyébként valóban ennyit kapok! :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!