Rosszul esett, amit mondott! Vagy én reagáltam túl?!
Párom egyik haverja 3 év után szakított a barátnőjével. Nem igazán tudtam a részleteket és fagattam páromat, az okok miatt.
Párom ezeket nem nagyon tudta és szerintem nem is igazán érdekelte, csak annyit mondott. Hogy most lesz csak igazán jó élete haverjának. Nem tartozik felelősséggel senki iránt, szabadon csinálhat azt amit akar. Semmi gond, csak party, szex, csajok. Semmi elvárás...
Nekem ez nagyon rosszul esett. Mintha neki börtön lenne a kapcsolatunk? Vagy jobban érezné magát singliként mert egy kapcsolatban csak elvárások vannak!? (Az igaz, hogy változnia kellett jó néhány dologban miattam, mivel a korábbi életfelfogása-életvitele nem volt összeegyeztethető egy párkapcsolattal.)
Ezt vele is próbáltam megbeszélni, szerinte eltuloztam. Mondtam neki, ha ő is inkább egyedül szeretne lenni mondja meg és elengedem. Azt válaszolta, hogy csak velem akar lenni. De amikor összejöttünk nem akart kapcsolatot. Még "élni" akart,partyzni és minden ami ezzel jár csakhogy betoppantam az életébe és felforgattam mindent, most meg már el se tudná képzelni nélkülem.
De nekem mégis rosszul esett. Mintha a szíve mélyén nem kapcsolatra vágyna és hiányozna neki a régi élete. Vagy ez csak belemagyarázás a részemről? Mit gondoltok?
szerintem nem feltétlenül arra értette, hogy unja a kapcsolatot veled és hogy korlátozva érzi magát. bár valamennyire ez is benne lehet. Tudod az emberek szoktak általánosságokat mondani, hogy pl milyen jó a szomszéd hapsinak, 5 nője van egyszerre és egyik sincs a nyakán :) De ez csak egy poénkodós mondás, ez nem jelenti azt hogy én is 5 pasit szeretnék egyszerre... Meg ha a barátom mondja ezt hogy ha haverja megint felszedett egy nőt, milyen jó neki, nem azt jelenti hogy ő is akarja, csak hogy általánosságban ezzel poénkodnak. Nem kell magadra venni. Bár nem tudom hogy zajlott a dolog, mert ha túl sokat ecsetelte hogy milyen jó lesz a haverjának, akkor valószínűleg tényleg van abban valami hogy korlátozva érzi magát. Ezt neked kell érezned. Sajnos ezt más nem tudhatja.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!