A párom megcsalt egy nálam 10 évvel idősebb nővel?
Én 20 vagyok, a párom 31 és a napokban kiderült, hogy viszonya van egy 30 éves nővel. Szakítottam vele, bár nem is tudok most másra gondolni. De azt semmiképp nem tudom feldolgozni, hogy egy ilyen öreg nővel lépett félre. Szerintetek miért kellett neki egy ilyen nő? Igaz, nem csúnya, sokat ad magára, na de itt voltam neki én, aki fiatal.
Akkor miért választ egy idős nőt???:(
Teljesen kivagyok.
na nehogy már 10 év sok legyen???!!!
a férfiaknak mindig is a fiatal nők fognak kelleni! akár tetszik akár nem! ez van beléjük kódolva!
a kivételes esetek meg anyakomplexusban szenvednek!
Hozzád képest tényleg "öreg", de a férfi életkorához pont megfelel.
Lehet benne olyat látott, amit benned nem.
Szerintem mindebből vond le a következtetést, és a következő alkalomkór jobban vigyázz.
30 éves öreg???Hmmmm.Te feszesebb vagy és hamvasabb????Lehet de ha félre kúrt a párod sztem azért volt mert te a hamvas szépségeddel úgy szét vagy b@szva hogy egy kamion megfordul benned a 30-as meg pont passzol a farkára.
Kicsit durván fogalmaztam de ez van!!!!Tapasztalat.Volt egy 21 éves nőm és hát töcskölhettem volna reggelig elvesztem benne de a 32 évesnek beraktam rendesen szorított:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!