A párom megcsalt egy nálam 10 évvel idősebb nővel?
Én 20 vagyok, a párom 31 és a napokban kiderült, hogy viszonya van egy 30 éves nővel. Szakítottam vele, bár nem is tudok most másra gondolni. De azt semmiképp nem tudom feldolgozni, hogy egy ilyen öreg nővel lépett félre. Szerintetek miért kellett neki egy ilyen nő? Igaz, nem csúnya, sokat ad magára, na de itt voltam neki én, aki fiatal.
Akkor miért választ egy idős nőt???:(
Teljesen kivagyok.
hosszútávra gondolkodnak úgy a faszik h legyen esze, meg szeretet meg jó anyuka..
megcsaláskor ha tudnak előbb választanak egy jó pipit, akire fel lehet izgulni, mert még nem lóg a melle két gyerek után!!!
utolsó! Nem minden esetben. Van 20 évesben is kövér, narancsbőrös, ápolatlan, zsíros hajú, pattanásos. És 30 évesben is van igazi bomba nő. Akkor miről beszélünk???
Az életkor önmagában kevés.
kivételek mindenhol akadnak, ami jó és tiszteletreméltó! de ha végig mész az utcán, akkor az én álláspontom jóval életszerűbb!
hány 20 éves lányt leszólítanak, füttyögetnek...
ha 30 éves nővel is így van, az örülhet mint majom a farkának :D
Hàt komolyan mondom most vitàzunk azon, hogy ki milyen öreg, igy elrontott bennünket a média, igyekszünk egymàs lelkébe mélyen belevàjni. Hiszen fel kell fogni, hogy a természet ellen nem lehet mit tenni.
Minden kornak meg van a maga szépsége és öröme, csak ésszel kell gondolkodni és méltóan kell felvàllalni minden kort.
Szerintem a párod pont most találta meg azt a nőt, aki hozzáillik! Mint korban, mint észben!
Nehogy már az legyen a természetes dolog, hogy 11 év van a férfi és a nő között!!!
Biztos nem tudott egy ilyen agyatlan, baltaképű, üresfejű tuskóval mihez kezdeni...
Hogy lehetsz már ennyire tapló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!