A párom megcsalt egy nálam 10 évvel idősebb nővel?
Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, a párom 31 és a napokban kiderült, hogy viszonya van egy 30 éves nővel. Szakítottam vele, bár nem is tudok most másra gondolni. De azt semmiképp nem tudom feldolgozni, hogy egy ilyen öreg nővel lépett félre. Szerintetek miért kellett neki egy ilyen nő? Igaz, nem csúnya, sokat ad magára, na de itt voltam neki én, aki fiatal.
Akkor miért választ egy idős nőt???:(
Teljesen kivagyok.
2011. aug. 22. 14:03
11/104 anonim válasza:
Egy ilyen nőt én is megcsalnék-?
12/104 anonim válasza:
Nem öreg egy harmincsa nő azért még,a párod valószinű olyan nőt akart aki tapsztalt érett,jobb lett volna ha 17 évessel megy el,egy csitrivel,szerintem nem,bár te is fiatalka vagy még,ezért nem jó a korkülönbség,mert egy 20 éves tök más mint egy harmincas.És egy tanács ne alázkodj meg ne fuss utána,mert nevetségessé válsz előtte,aki megcsal az nem boldog,aki menni akar hagyni kell.Lépj tovább tudom nehéz,jártam ebben a cipőben én is,de sajnálgatva magad,nem mész előre,az élet megy tovább,van még férfi a földön.aki megcsal az nem szeret,nem tisztel,valószinű hogy csak szórakozás voltál neki.
13/104 anonim válasza:
Az a része gáz, hogy megcsalt, vagyis egy 30 éves nő korban jobban illik hozzá, mint te, de a sorrendet nem jól állította fel. Előbb kellett volna veled szakítani, utána kikezdenie a "nénivel". :) De az, hogy 30 évesen öreg lenne egy nő, hát no comment.....
14/104 anonim válasza:
Szerintem ne csodálkozz ,hogy megcsalt :) Nevetséges vagy 30 éves nő hol öreg??Komolyan ilyen gondolkozással csoda,hogy együtt volt veled.
15/104 anonim válasza:
Gondolj arra,hogy te szép vagy ,fiatal és bárkit megkaphatsz,főleg aki korodbeli, az ilyen vén tyúkoknak meg csak az ilyenek maradnak.. 30 éves nő létére,ha annyira "érett" lenne,nem mászna rá kapcsolatban lévő férfira.. de mivel a dolog két oldalú ,ezért a volt párod is ugyanolyan... Keress a saját korodba :)
16/104 anonim válasza:
Aválasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:16
Megtudhatjuk a korodat?
17/104 anonim válasza:
Párod 31 éves. A nő 30. hozzá képest, már ne haragudj, egyáltalán nem öreg. Sőt, hozzáillő korban. (hozzáillőbb, mint te) Ha meg megcsalt, hagyd a francba.
19/104 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság, hogy én nem vagyok annyira szép. A 30 éves nőnek szebb az arca, ezt el kell ismernem.
DE én hamvasabb vagyok és fiatalabb.
2011. aug. 22. 14:20
20/104 anonim válasza:
Mindenkit bosszantana,ha megcsalná a párja, és főleg egy idősebbel. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!