Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megcsalt egy nálam 10...

A párom megcsalt egy nálam 10 évvel idősebb nővel?

Figyelt kérdés

Én 20 vagyok, a párom 31 és a napokban kiderült, hogy viszonya van egy 30 éves nővel. Szakítottam vele, bár nem is tudok most másra gondolni. De azt semmiképp nem tudom feldolgozni, hogy egy ilyen öreg nővel lépett félre. Szerintetek miért kellett neki egy ilyen nő? Igaz, nem csúnya, sokat ad magára, na de itt voltam neki én, aki fiatal.

Akkor miért választ egy idős nőt???:(

Teljesen kivagyok.

2011. aug. 22. 14:03
 51/104 anonim ***** válasza:
95%

"""DE én hamvasabb vagyok és fiatalabb."""

És ezen kifújt a tudomány. De úgy néz ki neki ennél több kel.

2011. aug. 22. 14:40
 52/104 anonim ***** válasza:
85%
20 évesen kufircolj,mert aztán 30 évesen esélyed se lesz rá!
2011. aug. 22. 14:41
 53/104 anonim ***** válasza:
30%
14:33 Nem undorodom magamtól de te biztos szőke vagy mert azt állítod ,hogy fiatalabb vagy a húsz évestől!!hihihi
2011. aug. 22. 14:41
 54/104 anonim ***** válasza:
86%

A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:41

Maga a kérdező már beállt a válaszolók sorába mes regisztrációval?

2011. aug. 22. 14:43
 55/104 anonim ***** válasza:
15%
ilyen hihetetlen h van aki neki ad igazat?????
2011. aug. 22. 14:45
 56/104 anonim ***** válasza:
85%
Könnyen előfordulhat manapság, hogy 30 évesen még nem lesz komoly kapcsolatod és, ha nem túl jók az adottságaid nagyon bele kell húznod.
2011. aug. 22. 14:46
 57/104 A kérdező kommentje:

Ezt most nekem írtad?

Nem nagyon értem.

2011. aug. 22. 14:50
 58/104 anonim ***** válasza:
92%

ő 33 éves

[link]

ő meg 25

[link]

Na kit dugna meg egy pasi inkább? Arról nem is beszélve, hogy biztos több esze van, mint neked.

2011. aug. 22. 14:55
 59/104 anonim ***** válasza:
100%

Híjj, be jót mosolyogtam egyik-másik hozzászóláson és a kérdezőn is.

Akkor jelentem, én vagyok az ellenpélda.

Bizony már betöltöttem a 30-at, a párom pedig - aki a párom; nem a szeretőm meg szexpartnerem, meg ilyenek -, pedig még csak most lesz 25! Jó feelingje van ám annak, hogy nekem, a "vén trottynak" fiatal párja van, aki szereti és tiszteli. :-)))

Én amúgy nem háborodtam fel a kérdezőn, inkább sajnálom, hogy ennyi ész szorult a kis agyacskájába. Bár azt hozzá kell tennem, hogy valószínűleg jó géneket is örökölhettem, mivel még a mai napig is, ha alkoholt vagy cigarettát veszek a boltban, elkérik a személyimet, vajh elmúltam-e 18. :-D

Igen, büszkén vállalom, hogy elmúltam 30, és hogy őszinte legyek, nem cserélnék egy húszévessel. Jól érzem magam a bőrömben. Semmi más nem számít! Kedves kérdező, neked szerintem az önbizalmaddal is gond lehet, ezt kéne felturbóznod.

És igen, "a férfiak farka a hamvas testet részesíti előnyben", no de minden 20 éves lesz egyszer 30, és milyen lenne már, ha minden 30 vagy afeletti nőt lecserélnének egy 20 évesre?

Nem az számít, hogy ki mennyi idős, főleg nem egy tartós kapcsolatnál. Fontosabb a szeretet, tisztelet, a kölcsönös értékrend, gondolkodásmód stb. Lehet, hogy a 30 éves "öregasszonyban" ezt jobban megtalálta. Talán már családot akar 31 évesen, míg te 20 évesen még nem. Persze ettől függetlenül a megcsalást undorítónak tartom.

2011. aug. 22. 15:01
 60/104 anonim ***** válasza:
14%

háh csak azt nem veszed figyelembe, h a nicole s. mögött áll egy 30 fős banda kb akik a sok pénzéért ilyenné teszik! lehet a második csaj is úgy néz ki akkor! csak más típus, mert ő nem ilyen déli fajta!

azért ne akarjuk már megmásítani azt, h a 20 éves feszesebb, hamvasabb mint egy 30 éves szotyika :D jó???

2011. aug. 22. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!