Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom megcsalt egy nálam 10...

A párom megcsalt egy nálam 10 évvel idősebb nővel?

Figyelt kérdés

Én 20 vagyok, a párom 31 és a napokban kiderült, hogy viszonya van egy 30 éves nővel. Szakítottam vele, bár nem is tudok most másra gondolni. De azt semmiképp nem tudom feldolgozni, hogy egy ilyen öreg nővel lépett félre. Szerintetek miért kellett neki egy ilyen nő? Igaz, nem csúnya, sokat ad magára, na de itt voltam neki én, aki fiatal.

Akkor miért választ egy idős nőt???:(

Teljesen kivagyok.

2011. aug. 22. 14:03
 71/104 A kérdező kommentje:

Nem baltaformájú a fejem, egyszerűen csak nem vagyok egy tipikus szépség.

Kösz a válaszokat.

2011. aug. 22. 16:37
 72/104 anonim ***** válasza:
19%

nem kell leszólni a kérdezőt, akkor már a férfit minősítsétek idióták! honnan veszed, h agyatlan??? lehet 20 évesen több esze van mint neked!

mit kell elszállni magatoktól 30 évesek???? mire vagytok nagyra??

2011. aug. 22. 16:39
 73/104 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig voltatok együtt?
2011. aug. 22. 16:41
 74/104 A kérdező kommentje:
8 hónapig.
2011. aug. 22. 16:43
 75/104 anonim ***** válasza:
63%

Ne szomorkodj kérdező :( Sajnálom, hogy ezt tette veled a párod.

Most mondanám, hogy visszakönyörgi magát még, de remélem nem fogadod vissza.

A kérdező pedig feltételezem magához viszonyította az életkort, szóval felesleges támadni.

2011. aug. 22. 16:46
 76/104 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezõ igy is szomorù és ti még adtok is a fejére. Inkàbb rosszul fejezte ki magàt, ne bàntsàtok màr.

Te meg ne beszéld màr magadnak be, hogy annyira csùnya vagy. Biztos lehetsz benne, megtalàlod te is a pàrodat.

2011. aug. 22. 17:14
 77/104 anonim ***** válasza:
83%
Akármilyen hihetetlen, egy olyan férfinak, aki nem 100% ösztönlény, nem elég, hogy fiatal vagy. A vágy felkeltéséhez nem mindig elég egy csinos pofi vagy a hamvas bőröd, ha nincs kisugárzásod. A 30 éves valószínűleg sokkal inkább tisztában van már saját magával, több az önbizalma, jobban tudja használni a testét, a csáberejét. Ráadásul te is azt mondod, hogy szép az arca és ad magára. Akik meg azt mondják, hogy egy 30 éves nő öreg, kívánom, hogy ha megadatik nekik, hogy megérjék ezt a matuzsálemi kort - horribile dictu akár még a 40, 50, 60 éves kort is - akkor ezek az általuk leírt mondatok csengjenek vissza a fülükbe.
2011. aug. 22. 17:50
 78/104 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Ezek után majd megtanulod, hogy ne kezdj ki sokkal idősebb pasikkal. Azért bárki bármit is mond 10év korkülönbség az sok.

Azt nem írtad, hogy mióta vagytok együtt, de lényegtelen.

De gondolj bele épp ésszel. Te 20éves vagy, előtted az élet, fősuli vagy csak egy szakképzés. de akkor is még tanulsz. Bulikba jársz, barátnőzöl, stb.

Ő már a harmincas évei elején jár, kiélte magát, és nincs szüksége arra, hogy veled járjon bulizni munka után.

Én 19voltam, mikor egy 25éves sráccal jöttem össze. Itt csak 6év volt a körkülönbség, de nem működött. Teljesen más volt a felfogásunk. már ő is kiélte magát, kibulizta magát nekem meg erre lett volna szükségem.

Most 22évesen van egy 23éves barátom és jól elvagyunk.

Megritkultak a veszekedések, a hisztik minden más lett.

De van egy másik példám is. Párom húga 17éves és egy 28éves sráccal van együtt. 2éve vannak együtt, szóval a csak 15 a pasi 26volt mikor összejöttek.

A pasi 3műszakba dolgozik, a csaj még tanul. A csak péntek/szombat bulizni akar menni, a srác ha éppen akkor dolgozik akkor a csaj is otthon marad. Így nem él semmit. Nem tudom mi lesz a vége, még egymást nem csalták meg, de hogy mi lesz belőle az a jövő zenéje.

De neked csak azt tudom tanácsolni hogy keress egy korban hozzád illő pasit.

(akiknek működik a kapcsolatuk a nagy korkülönbség ellenér attól bocsánat, mert tudom vannak ilyenek is)

2011. aug. 22. 18:10
 79/104 A kérdező kommentje:

Ha valakit érdekel a luvnya, totál hasonlít erre a sztárra:

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 22. 18:15
 80/104 anonim ***** válasza:
76%

Mi az, hogy egy 30 éves nő öreg, idős?? Te hülye vagy?

Egyébként meg hiába vagy fiatalabb lehet csúnyább és igénytelenebb vagy nála. Te kis fiatal!

2011. aug. 22. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!