Vajon másnak hogy esne? Nekem elég rosszul.
Lol, lepontozták az értelmes hozzászólásomat XD
Nem értem az embereket... pedig rendesen válaszoltam a kérdésre.
Egyébként mióta vagytok együttés hány évesek vagytok?
Én nem pontoztalak le. :)
Ő 35 én 33, 10 éve vagyunk együtt.
Ha tényleg véletlenül derült ki, és a férjed neked semmit nem mondott erről, az már több mint gyanús...
Akár tetszik akár nem, kutakodj még többet, tudj meg minél többet ezekről a kapcsolatairól, mert ez nem normális dolog hogy a hátad mögött ezt műveli.
Próbálná csak meg az én férjem... nem tenné zsebre amit kapna tőlem...
Adja ég, hogy sose legyek ilyen...
Nekem is lepontozták a teljesen korrekt válaszom... Na mindegy. A kedves kérdezőt a féltékenységéért akkor sem irigylem és sajnálom, de nem tudom megérteni, viszont aláírom hogy fura a szitu és elképzelhető, hogy megcsalja. De akkor sem tőlünk fog erre választ kapni, a férjétől kéne megkérdeznie.
Az én páromnak sokkal több női ismerőse van, mint férfi. Ennek cseppet sem örülök, mert egyszerűen idegesít a tény, hogy más nőkkel túl jól kijön. A munkahelyén is ott a sok hülye p.icsa, bár ezek zavarnak a legkevésbé, mivel őket nem nagyon kedveli.
Féltékenységi jeleneteket nem szoktam rendezni, ha bánt valami ezzel kapcsolatban, akkor elmondom neki. Ő mindig megnyugtat, hogy neki csak én kellek, a női ismerősei egy kicsit sem érdeklik. Egyszerűen csak jobban érzi magát velük, mint a pasikkal. Hát nem tudom...
Engem zavar ez a dolog, bármennyire is természetes egyeseknek. Igazából nem is benne nem bízom, hanem ezekben a nőkben.
Egyébként ha a semmiből jönnének ilyen sms-ek neki számomra ismeretlen nőktől, ráadásul olyantól is, akiről azelőtt 1 évig nem hallott, akkor én igenis kérdőre vonnám, mert gyanús lenne számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!