Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon másnak hogy esne? Nekem...

Vajon másnak hogy esne? Nekem elég rosszul.

Figyelt kérdés
Férjemnek minden munkahelyén összeszed valami libát, akivel azután leveleznek, vagy felhívják egymást néha. Sajnos az utóbbi 5-6 évben 4 munkahelye volt. (válság, stb.) Szinte kivétel nélkül mindegyikből van valami nőci maradék. Az egyikkel szerinte jó haverok lettek, így, mikor elment egy másik helyre, akkor néha írogattak, hogy ki hogy van. Aztán volt olyan is, hogy az egyik nő 1 év után írt neki sms-t, hogy "Hogy vagy?". Tegnap este az egyik kolléganője írt neki sms-t, a mai tárgyalással kapcsolatban. Semmi eget rengető, csak valami emlékeztető, hogy ma mi lesz. Ebben az a fura, hogy mi éppen most nyaraltunk két hetet, ez a csaj meg éppen vasárnap este írogat neki. Persze a férjem teszi a nagy ártatlant, hogy ő sem érti, hogy miért írt, meg miért poénkodott a csaj. Valami szmájlit is írt. Állítólag nem is nagyon beszélnek, meg nem haverkodnak. Én ezeket egyszerűen nem bírom. Én is váltottam már mhelyet, de nem szedtem össze ellenkező nemű levelező partnereket. Mi a véleményetek erről?
2011. aug. 22. 12:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Lol, lepontozták az értelmes hozzászólásomat XD

Nem értem az embereket... pedig rendesen válaszoltam a kérdésre.

Egyébként mióta vagytok együttés hány évesek vagytok?

2011. aug. 22. 14:42
 32/35 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztalak le. :)

Ő 35 én 33, 10 éve vagyunk együtt.

2011. aug. 22. 15:02
 33/35 anonim ***** válasza:

Ha tényleg véletlenül derült ki, és a férjed neked semmit nem mondott erről, az már több mint gyanús...

Akár tetszik akár nem, kutakodj még többet, tudj meg minél többet ezekről a kapcsolatairól, mert ez nem normális dolog hogy a hátad mögött ezt műveli.

Próbálná csak meg az én férjem... nem tenné zsebre amit kapna tőlem...

2011. aug. 22. 18:28
 34/35 anonim ***** válasza:

Adja ég, hogy sose legyek ilyen...

Nekem is lepontozták a teljesen korrekt válaszom... Na mindegy. A kedves kérdezőt a féltékenységéért akkor sem irigylem és sajnálom, de nem tudom megérteni, viszont aláírom hogy fura a szitu és elképzelhető, hogy megcsalja. De akkor sem tőlünk fog erre választ kapni, a férjétől kéne megkérdeznie.

2011. aug. 22. 22:28
 35/35 anonim ***** válasza:

Az én páromnak sokkal több női ismerőse van, mint férfi. Ennek cseppet sem örülök, mert egyszerűen idegesít a tény, hogy más nőkkel túl jól kijön. A munkahelyén is ott a sok hülye p.icsa, bár ezek zavarnak a legkevésbé, mivel őket nem nagyon kedveli.

Féltékenységi jeleneteket nem szoktam rendezni, ha bánt valami ezzel kapcsolatban, akkor elmondom neki. Ő mindig megnyugtat, hogy neki csak én kellek, a női ismerősei egy kicsit sem érdeklik. Egyszerűen csak jobban érzi magát velük, mint a pasikkal. Hát nem tudom...

Engem zavar ez a dolog, bármennyire is természetes egyeseknek. Igazából nem is benne nem bízom, hanem ezekben a nőkben.

Egyébként ha a semmiből jönnének ilyen sms-ek neki számomra ismeretlen nőktől, ráadásul olyantól is, akiről azelőtt 1 évig nem hallott, akkor én igenis kérdőre vonnám, mert gyanús lenne számomra.

2011. aug. 23. 02:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!