Másnak is rosszul esne egy ilyen dolog?
Nem esne jól.
Viszont amennyire ismerem a pasikat, valószínűleg azért nem mondta meg neked, hogy leveleznek, mert félt, hogy féltékenykednél, holott csak egy teljesen ártatlan dologról van szó. Nem lehet, hogy a nő szimplán csak a férjednek önti ki a lelkét?
Kollégák. Most komolyan elvárod, hogy csakis a férfiakkal beszélgessen? Ez amúgy annyira szokványos. És a szeretőjével az ember nem a családi problémákat beszélgeti ki, szóval erről is nyugodt lehetsz.
De esetleg kérdezz rá, mivel a beszélgetés egy kapcsolat alapja. Változtas meg a jelszavaidat, mondd neki, hogy ő is az övét, és akkor leglaább egymás dolgai közt nem turkálhatok.
Igy járaki leskelődik.
Nővagyok és sok fiúval, férfival levelezem. Az exeimmel is. És még találkozunk is.
emellett 20 éve boldogan élek a párommal. és se ő nem tudja a jelszavaimat, se én az övét.
ha tudnám se nézném meg,mint ahogy ő is rápillantás nélkül csukja be az ablakot, ha ottvannak a leveleim.
tökéletesen megbízhatunk egymásban.
na, ezt játszottad el, és amit kaptál csak idegeskedés és a kapcsolatotok megromlása lesz.
Basszus, próbálj már meg egy pasi fejével gondolkozni.
Ő lesz*rja, mit csinál a Lux Gizi, reggel írt neki, estére már el is felejtette. Akkor lenne takargatás, ha te rákérdeztél volna, ő meg letagadta volna.
De egyszerűen annyira lényegtelen, hogy eszébe sem jutott, hogy mondja neked. Minek?
Gondolom, arról sem számol be, ha útközben megeszik egy fagyit, vagy hogy a harmadik cigiszünetben elfogyott a cigije és a kollégája adott neki egy szálat.
Mert lényegtelen. L é n y e g t e l e n .
Éppen a bolhából csinálsz elefántot. Csak rajta, így lehet egy jól működő kapcsolatot csupán butaságból aláaknázni. Ezen az elven működnek a buta szappanoperák is.
Szerencsétlen párod nem csinált semmit, te meg itt problémázol. Ha ő ignorálni tudja a témát, te miért nem?
Nő létemre megőrülők ettől :"az én is mindent elmondok neki, ő miért nem" szövegtől.
nem, te se mondasz el neki mindent, csak azt ami neked fontos. Ha pedig mindent elmondasz, akkor ő úgysem hallgat meg, legalábbis tuti nem emlékszik.
Ezt meg minek mondaná el? mi közöd neked ahhoz,hogy ő mit beszél egy volt kolléganőjével?
Mindenki zöld jelet kapott. :) Még ha le is baxtatok.
Azért van "kis" különbség a "cigi elszívás" közlése meg az "1 éve levelezek egy másik nővel és nem mondtam soha, meg törölgetem a válaszaimat, vagy beküldöm a mhelyemre" között. A végén azt írja neki a nő, hogy puszi. :) Meg minek nyavalyog arról, hogy neki xar a kapcsolata a férjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!