Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon másnak hogy esne? Nekem...

Vajon másnak hogy esne? Nekem elég rosszul.

Figyelt kérdés
Férjemnek minden munkahelyén összeszed valami libát, akivel azután leveleznek, vagy felhívják egymást néha. Sajnos az utóbbi 5-6 évben 4 munkahelye volt. (válság, stb.) Szinte kivétel nélkül mindegyikből van valami nőci maradék. Az egyikkel szerinte jó haverok lettek, így, mikor elment egy másik helyre, akkor néha írogattak, hogy ki hogy van. Aztán volt olyan is, hogy az egyik nő 1 év után írt neki sms-t, hogy "Hogy vagy?". Tegnap este az egyik kolléganője írt neki sms-t, a mai tárgyalással kapcsolatban. Semmi eget rengető, csak valami emlékeztető, hogy ma mi lesz. Ebben az a fura, hogy mi éppen most nyaraltunk két hetet, ez a csaj meg éppen vasárnap este írogat neki. Persze a férjem teszi a nagy ártatlant, hogy ő sem érti, hogy miért írt, meg miért poénkodott a csaj. Valami szmájlit is írt. Állítólag nem is nagyon beszélnek, meg nem haverkodnak. Én ezeket egyszerűen nem bírom. Én is váltottam már mhelyet, de nem szedtem össze ellenkező nemű levelező partnereket. Mi a véleményetek erről?
2011. aug. 22. 12:41
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
26%
Kezeltesd a féltékenységedet.
2011. aug. 22. 12:43
 2/35 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem miért baj, ha ellenkező neműekkel barátkozik. é például nő vagyok,de rühellem a női társaságot,nem is barátkozok velük, csak férfiakkal. Egyikkel sincs kapcsolatom és nem is történt semmi.

Nem tudom mi a gondod ezzel, ameddig nem járkál el a férjed és nem csal meg,addig nem hiszem , hogy aggódnod kellene.

2011. aug. 22. 12:44
 3/35 anonim ***** válasza:
58%
Én nem tudnám elviselni.
 4/35 anonim ***** válasza:
48%

sztem meg dobd ki a férjedet!

mit érdeklni hogy más nő "hogy van"????

5/35 anonim ***** válasza:
52%
Az utolsó két válasz tökéletes példája annak, hogy miért nem barátkozom a saját nememmel.
2011. aug. 22. 12:45
 6/35 anonim ***** válasza:
62%

Én is haverkodok és poénkodok mindenféle sráccal, mert egyszerűen társasági lény vagyok, mégis szeretem a barátom és hűséges vagyok hozzá. Ha nem bízol benne, minek vagy vele?

Amúgy lehet a csajok akarnak tőle valamit, de valszeg a férjed nem veszi észre akkor.

Vagy félrekefél de akkor már régóta és neked nem tűnt föl.

Miért nem vele beszéled meg?

2011. aug. 22. 12:45
 7/35 anonim ***** válasza:
53%
Istenem csak levél,meg sms,nem kéne megfojtanod,zárd be nehogy a boltba az eladónőhöz hozzá szolhasson,az ilyet nem oknélkül csalkják meg,pont te leszel az oka ha elfalcol.Amúgy önbizalomhiányod van,és birtoklási mániád.
2011. aug. 22. 12:46
 8/35 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem meg betegesen féltékeny vagy.

Én sem vagyok jóban nőkkel, ezért inkább férfiakkal barátkozom a munkahelyemen és néha váltunk pár szót munkán kívül is. Hozzáteszem egyik sem tetszik mint férfi, csak jóban vagyunk.

2011. aug. 22. 12:46
 9/35 anonim ***** válasza:
27%
minden barátságnak indítéka van! én nem hiszek a férfi-nő barátságban! ezt a kérdést itt már kivesézték..
2011. aug. 22. 12:48
 10/35 A kérdező kommentje:

"Mit érdekli, hogy másik nő hogy van?"

Ez érdekelne engem is. Milyen kapcsolat kell, hogy kialakuljon közöttük, hogy még munkahely váltás után is tudniuk kell!!?? egymásról?

...és milyen válasz az, hogy nem csal meg? Honnan tudjam én azt? Lehet, hogy ügyesen magyarázkodik.

Midenesetre furcsa, hogy ő ilyen jóban tud lenni más nőkkel, hogy még tudniuk kell egymásról. Igen, féltékeny vagyok. Meg kéne kövezni ezért? Jobb félni, mint megijedni.

2011. aug. 22. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!