Vajon másnak hogy esne? Nekem elég rosszul.
"minden barátságnak indítéka van! én nem hiszek a férfi-nő barátságban!"
abszolút egyetértek!
Tudod kérdező,ha az én feleségem lennél már régen megcsaltalak volna.
Ez a viselkedés kibírhatatlan. Miért ne beszélhetne mással???
A férfi nő barátság pedig létezik, akár tetszik, akár nem.
Èrtem a féltékenységed...Èn sem viselném el...
Ez rossz dolog..A férjednek nincsenek férfi kollégái???
Ok beszélgessen a nökkel is de nem kell kapcsolatot "ápolni" velük.Ezen én is fel lennék háborodva....
Kedves 12:52!
..és ha a feleséged 3-4 pasival levelezgetne, néha találkozna, meg sms-ezne? Remélem jól esne neked. :)
Nem! Azonos neműekkel nem levelezget, meg sms-ezik. :S
Hát ez akkor elég ciki :S
Én biztos lennék, hogy megcsal :(
Remélem nálatok nincs ilyesmi :O
Nekem is rosszul esne, sőt mitöbb: tombolnék dühömben.
Az én párom szerencsére meg sem próbálja.
Nekem mondhat bárki bármit, de : FÉRFI ÉS NŐ KÖZT NINCS BARÁTSÁG! Az egyik fél mindig többet akar a másiknál. Tudom, mert már sokszor voltam hasonló cipőben.
Nehogy elhidd hogy nem is nagyon beszélnek, meg nem haverkodnak! Ugyan már!!!! Ha erről lenne szó nem is írt volna neki a csajó!!!!!
Én a helyedben eligazítanám ezeket a csajokat, az is lehet hogy direkt akarnak kikészíteni téged (főleg ha olyankor írnak amikor tuti biztosra tudhatják hogy te is a férjeddel vagy)
Ne hagyd magad!!!!! És ezt a férjednek is mondd meg kőkeményen!!!!!
Na, nekem ezért van csak egyetlen egy legeslegjobb barátnőm!!!!! A többi azért kopott el szépen, mert mind rá akart mászni a páromra, de időben kapcsoltam!!!!!
A 3-4 nő az 5 év alatt volt, nem párhuzamban. De mindig kiderül 1. :(
Azt mondom, hogy én egy szimpla kis senki kollégának nem mernék vasárnap este sms-t írni. Mire föl?
Volt olyan, hogy valakivel tanfolyamon volt, aztán utána lúvnya írogatott sms-eket, mint aki nem valami távoli kapcsolatban van a férjemmel. Ez volt aki 1 év után még mindig kereste? Milyen nyomott hagyott benne a kedves férjem, hogy 1 év után még keresi?
Aztán van akivel levelezget is. Tegnap nagyon kiakadtam. Én ilyet soha nem csináltam vele a 10 év alatt. Soha!
Egyáltalán nem fojtom meg, nem telepedek rá. Vannak saját, külön programjai ahova nem akaszkodok rá.
Egyébként meg, akármilyen hihetetlen, nekem nincsenek pasi "barátaim", akikkel még a férjem háta mögött levelezgetek meg sms-ezgetek férfiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!