Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon másnak hogy esne? Nekem...

Vajon másnak hogy esne? Nekem elég rosszul.

Figyelt kérdés
Férjemnek minden munkahelyén összeszed valami libát, akivel azután leveleznek, vagy felhívják egymást néha. Sajnos az utóbbi 5-6 évben 4 munkahelye volt. (válság, stb.) Szinte kivétel nélkül mindegyikből van valami nőci maradék. Az egyikkel szerinte jó haverok lettek, így, mikor elment egy másik helyre, akkor néha írogattak, hogy ki hogy van. Aztán volt olyan is, hogy az egyik nő 1 év után írt neki sms-t, hogy "Hogy vagy?". Tegnap este az egyik kolléganője írt neki sms-t, a mai tárgyalással kapcsolatban. Semmi eget rengető, csak valami emlékeztető, hogy ma mi lesz. Ebben az a fura, hogy mi éppen most nyaraltunk két hetet, ez a csaj meg éppen vasárnap este írogat neki. Persze a férjem teszi a nagy ártatlant, hogy ő sem érti, hogy miért írt, meg miért poénkodott a csaj. Valami szmájlit is írt. Állítólag nem is nagyon beszélnek, meg nem haverkodnak. Én ezeket egyszerűen nem bírom. Én is váltottam már mhelyet, de nem szedtem össze ellenkező nemű levelező partnereket. Mi a véleményetek erről?
2011. aug. 22. 12:41
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

"minden barátságnak indítéka van! én nem hiszek a férfi-nő barátságban!"

abszolút egyetértek!

2011. aug. 22. 12:50
 12/35 anonim ***** válasza:
41%

Tudod kérdező,ha az én feleségem lennél már régen megcsaltalak volna.

Ez a viselkedés kibírhatatlan. Miért ne beszélhetne mással???

A férfi nő barátság pedig létezik, akár tetszik, akár nem.

2011. aug. 22. 12:52
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon furcsa lenne, nem tetszene, van saját nemű is vagy csak ellenkező neműekkel van ez?
2011. aug. 22. 12:54
 14/35 anonim ***** válasza:
24%

Èrtem a féltékenységed...Èn sem viselném el...

Ez rossz dolog..A férjednek nincsenek férfi kollégái???

Ok beszélgessen a nökkel is de nem kell kapcsolatot "ápolni" velük.Ezen én is fel lennék háborodva....

2011. aug. 22. 12:57
 15/35 A kérdező kommentje:

Kedves 12:52!

..és ha a feleséged 3-4 pasival levelezgetne, néha találkozna, meg sms-ezne? Remélem jól esne neked. :)

Nem! Azonos neműekkel nem levelezget, meg sms-ezik. :S

2011. aug. 22. 12:57
 16/35 anonim ***** válasza:
90%

Hát ez akkor elég ciki :S

Én biztos lennék, hogy megcsal :(

Remélem nálatok nincs ilyesmi :O

2011. aug. 22. 13:00
 17/35 anonim ***** válasza:
39%

Nekem is rosszul esne, sőt mitöbb: tombolnék dühömben.

Az én párom szerencsére meg sem próbálja.

Nekem mondhat bárki bármit, de : FÉRFI ÉS NŐ KÖZT NINCS BARÁTSÁG! Az egyik fél mindig többet akar a másiknál. Tudom, mert már sokszor voltam hasonló cipőben.

Nehogy elhidd hogy nem is nagyon beszélnek, meg nem haverkodnak! Ugyan már!!!! Ha erről lenne szó nem is írt volna neki a csajó!!!!!

Én a helyedben eligazítanám ezeket a csajokat, az is lehet hogy direkt akarnak kikészíteni téged (főleg ha olyankor írnak amikor tuti biztosra tudhatják hogy te is a férjeddel vagy)

Ne hagyd magad!!!!! És ezt a férjednek is mondd meg kőkeményen!!!!!

Na, nekem ezért van csak egyetlen egy legeslegjobb barátnőm!!!!! A többi azért kopott el szépen, mert mind rá akart mászni a páromra, de időben kapcsoltam!!!!!

2011. aug. 22. 13:03
 18/35 A kérdező kommentje:

A 3-4 nő az 5 év alatt volt, nem párhuzamban. De mindig kiderül 1. :(

Azt mondom, hogy én egy szimpla kis senki kollégának nem mernék vasárnap este sms-t írni. Mire föl?

Volt olyan, hogy valakivel tanfolyamon volt, aztán utána lúvnya írogatott sms-eket, mint aki nem valami távoli kapcsolatban van a férjemmel. Ez volt aki 1 év után még mindig kereste? Milyen nyomott hagyott benne a kedves férjem, hogy 1 év után még keresi?

Aztán van akivel levelezget is. Tegnap nagyon kiakadtam. Én ilyet soha nem csináltam vele a 10 év alatt. Soha!

2011. aug. 22. 13:10
 19/35 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ha szegény pasikkal levelezne,te akkor kitalálnád,hogy ó biztos b*zi akar lenni,ne legyen pasi se körüllöte,ember se,Tudod mit zárd be egy ketrecbe,nem vagyok megcsalás párti,de helyébe azt tenném,én párom is iylen volt férfibe,a boltba nem engedett le,azt kellet felvenni amit megengedett,persze szarrá csalt de én kaptam pofont mert a barátnőmet felhivtam,hát kiléptem a kapcsolatból,az ember akár nő akár férfi nem birja ha korlátozzák a szabdságában ennyire,nem kell pórázra kötni a másikat ,mert mindenáron szabadulni akar majd belőle.Neked nincsenek barátaid,nők férfiak?Persze te sose szólsz hozzá pasihoz a közértbe ha épp az ül a kasszában ugye?Ne legyél már álszent.És ha így fojtatod a a kedvesed futva fog menekülni előled,vagy lesz egy idegroncs melleted aki fél tőled,háta közepére se kivánna,de az már nem kapcsolat lesz.
2011. aug. 22. 13:10
 20/35 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem fojtom meg, nem telepedek rá. Vannak saját, külön programjai ahova nem akaszkodok rá.

Egyébként meg, akármilyen hihetetlen, nekem nincsenek pasi "barátaim", akikkel még a férjem háta mögött levelezgetek meg sms-ezgetek férfiakkal.

2011. aug. 22. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!