Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon másnak hogy esne? Nekem...

Vajon másnak hogy esne? Nekem elég rosszul.

Figyelt kérdés
Férjemnek minden munkahelyén összeszed valami libát, akivel azután leveleznek, vagy felhívják egymást néha. Sajnos az utóbbi 5-6 évben 4 munkahelye volt. (válság, stb.) Szinte kivétel nélkül mindegyikből van valami nőci maradék. Az egyikkel szerinte jó haverok lettek, így, mikor elment egy másik helyre, akkor néha írogattak, hogy ki hogy van. Aztán volt olyan is, hogy az egyik nő 1 év után írt neki sms-t, hogy "Hogy vagy?". Tegnap este az egyik kolléganője írt neki sms-t, a mai tárgyalással kapcsolatban. Semmi eget rengető, csak valami emlékeztető, hogy ma mi lesz. Ebben az a fura, hogy mi éppen most nyaraltunk két hetet, ez a csaj meg éppen vasárnap este írogat neki. Persze a férjem teszi a nagy ártatlant, hogy ő sem érti, hogy miért írt, meg miért poénkodott a csaj. Valami szmájlit is írt. Állítólag nem is nagyon beszélnek, meg nem haverkodnak. Én ezeket egyszerűen nem bírom. Én is váltottam már mhelyet, de nem szedtem össze ellenkező nemű levelező partnereket. Mi a véleményetek erről?
2011. aug. 22. 12:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek és én is kiakadnék,pedig nem vagyok az a nagyon féltékeny tipus.....sokan azért nem értenek meg,mert a mai világban már ez is természetes,ha egy pasi,miközben kapcsolata van,akit állítólag szeret mindenféle nőkkel találkozgat,levelezget,meg sms-get.....utána meg ezek csodálkoznak,hogy megcsalták őket.....te meg nyílván beteg vagy,amiért ezt nem tartod normálisnak.....mert nem is az....ez a pasi keményen csal téged és totál hülyére vesz.....ennyi...
2011. aug. 22. 13:19
 22/35 anonim ***** válasza:

Nekem is van pár barátom akikkel évente egyszer kétszer "beszélünk",férjem nem szól semmit,megemlitem neki ki mit irt.

Ha a férjemnek is lenne nem szólnék semmit.ha meg akar csalni megfog,ha pedig nem akkor miért ne levelezne mással.

2011. aug. 22. 13:20
 23/35 anonim ***** válasza:
71%
mindenkinek más fér bele, nem kell itt fikázni a kérdezőt idióták!
2011. aug. 22. 13:27
 24/35 anonim ***** válasza:

szerintem egy kicsit beteges, h ilyen féltékeny vagy.

mi lesz jobb ettől? semmi! magadat és a férjedet is bosszantod feleslegesen, és tényleg az lesz a vége, h félrelép.

engem pl. egyáltalán nem zavar, hogy a páromnak vannak nőnemű barátai, nekem is vannak fiúbarátaim, és egyikünk sem rendez jelenetet, ha kapunk valakitől egy smst vagy felhívja egyik a másikat.

ha lenne köztük valami a nővel, akkor inkább titkolózna. tudod, az a gyanús, ami nem gyanús...

2011. aug. 22. 13:41
 25/35 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy nem köti az orromra. Ezekkel a nőkkel én soha nem találkozom, tehát nem ismretetett meg velük.

Most lehet majd jól lehurrogni, de úgy tudtam meg őket, hogy megnéztem a mailjét meg a telefonját. Bár ne találtam volna semmit. Most jönnek majd az olyan beírások, hogy én vagyok a hülye, mert minek nézelődöm. De milyen jó lett volna ha a férjem "tiszta" lett volna ebből a szempontból. Sajnos rábukkantam dolgokra amit nem osztott meg velem, amikor kapta őket (levél, sms).

2011. aug. 22. 13:46
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
A bizalom a kapcsolat alapja, te kerestél,mert találni akartál,ez a kapcsolat nem hiszem hogy húú de jól mükődne,ha kutakodni kell márnincs bizalom,és akkor akapcsolat már régen mehgalt.
2011. aug. 22. 13:55
 27/35 A kérdező kommentje:

",ha kutakodni kell márnincs bizalom,és akkor akapcsolat már régen mehgalt."

Bírom az ilyen okos szövegeket (biztos férfi vagy). :)) Persze, attól halt meg, hogy kutakodtam. Nem attól, hogy a férjem titkolózik előttem.

2011. aug. 22. 13:58
 28/35 anonim ***** válasza:
Hahó! A kérdező férje CSAKIS nőnemű kollégákkal tartja a kapcsolatot, egyetlen férfi sincs közöttük! Ez azért furcsa. Az én férjemnek egyetlen nő barátnője van, akivel már gyerekkoruk óta jó barátok, tehát én hiszek a férfi-nő barátságban. Ez a lány nekem is barátom lett, miután megismerkedtünk a férjemmel. Tehát alapvetően semmi gond a nőnemű barátokkal, ismerősökkel, de ha csakis azokkal tartja a kapcsolatot, az már furcsa! És a kérdező sem azt állította, hogy szóba sem állhat a férje nőkkel, csak hogy sz..rul esik neki, hogy csakis nőkkel tartja a kapcsolatot mindenhonnan. Kérdező. Nekem is sz...rul esne az biztos!
2011. aug. 22. 13:59
 29/35 anonim ***** válasza:
Nő vagyok,és vannak férfi barátaim,a férjemnek női barátai ,nem kutakodunk nem vagyunk egymás seggébe mászva,mégis 10 éve együtt vagyunk.És a brátkozás nem egyenlő a dugással,nem kell magatokból kiindulni,az ember a barátaival nem fekszik össze.
2011. aug. 22. 14:21
 30/35 anonim ***** válasza:

Idiótaság azt állítani, hogy nem lehet férfi és nő közt barátság, vagy haverkodás, vagy szimpátia hátsó szándék nélkül. De hát igen, ahhoz, hogy ezt megértse az ember valamennyire érett gondolkozás kell, ki kell nőni agyilag a kiskamasz korból.

Én is szoktam néha beszélgetni neten másik nemű régi haverokkal, ismerősökkel, meg a férjemnek is vannak lány haverjai.

Viszont (és ez szerintem lényeges), mindketten ismerjük a másikunk barátait, együtt járunk el velük esetleg szórakozni, vagy csak beszélgetni, ha írnak, vagy telefonálnak, nincs titkolózás, olyan sincs, hogy a másikunk nélkül szerveznénk programokat az ellenkező nemű ismerőseinkkel.

Ha nem így lenne, biztos rosszul esne.

Igaza van annak, aki azt írta, hogy kinek mi fér bele.

2011. aug. 22. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!