Vajon másnak hogy esne? Nekem elég rosszul.
Nekem is van pár barátom akikkel évente egyszer kétszer "beszélünk",férjem nem szól semmit,megemlitem neki ki mit irt.
Ha a férjemnek is lenne nem szólnék semmit.ha meg akar csalni megfog,ha pedig nem akkor miért ne levelezne mással.
szerintem egy kicsit beteges, h ilyen féltékeny vagy.
mi lesz jobb ettől? semmi! magadat és a férjedet is bosszantod feleslegesen, és tényleg az lesz a vége, h félrelép.
engem pl. egyáltalán nem zavar, hogy a páromnak vannak nőnemű barátai, nekem is vannak fiúbarátaim, és egyikünk sem rendez jelenetet, ha kapunk valakitől egy smst vagy felhívja egyik a másikat.
ha lenne köztük valami a nővel, akkor inkább titkolózna. tudod, az a gyanús, ami nem gyanús...
Hát ez az, hogy nem köti az orromra. Ezekkel a nőkkel én soha nem találkozom, tehát nem ismretetett meg velük.
Most lehet majd jól lehurrogni, de úgy tudtam meg őket, hogy megnéztem a mailjét meg a telefonját. Bár ne találtam volna semmit. Most jönnek majd az olyan beírások, hogy én vagyok a hülye, mert minek nézelődöm. De milyen jó lett volna ha a férjem "tiszta" lett volna ebből a szempontból. Sajnos rábukkantam dolgokra amit nem osztott meg velem, amikor kapta őket (levél, sms).
",ha kutakodni kell márnincs bizalom,és akkor akapcsolat már régen mehgalt."
Bírom az ilyen okos szövegeket (biztos férfi vagy). :)) Persze, attól halt meg, hogy kutakodtam. Nem attól, hogy a férjem titkolózik előttem.
Idiótaság azt állítani, hogy nem lehet férfi és nő közt barátság, vagy haverkodás, vagy szimpátia hátsó szándék nélkül. De hát igen, ahhoz, hogy ezt megértse az ember valamennyire érett gondolkozás kell, ki kell nőni agyilag a kiskamasz korból.
Én is szoktam néha beszélgetni neten másik nemű régi haverokkal, ismerősökkel, meg a férjemnek is vannak lány haverjai.
Viszont (és ez szerintem lényeges), mindketten ismerjük a másikunk barátait, együtt járunk el velük esetleg szórakozni, vagy csak beszélgetni, ha írnak, vagy telefonálnak, nincs titkolózás, olyan sincs, hogy a másikunk nélkül szerveznénk programokat az ellenkező nemű ismerőseinkkel.
Ha nem így lenne, biztos rosszul esne.
Igaza van annak, aki azt írta, hogy kinek mi fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!