Férjem minden emailemhez tudja a jelszót, bármikor bárhova benézhet. Én viszont nem tudtam az övét. Neki (tudtommal) 1 mailje van ami ingyenes mail. Múltkor egy vitánál azt mondtam neki, hogy bezzeg én nem tudom az ő jelszavát, de mondjuk nem is érdekel. Megmondta. Kb. 3 hétig tényleg nem néztem meg. Aztán utána igen. (Légyszi! Ne hurrogjatok le, hogy ez nem volt szép, meg ilyenek, mert ő biztos vagyok benne, hogy bejárkált az enyéimre. Tehát eddig elég egyenletlen volt a helyzet.) A lényeg, hogy találtam pár levelet amit a volt kolléganőjével írogatnak. Már 1 éve nem dolgoznak együtt. A csaj leveleit látom, a válaszokat nem, mert azt kitörli. Úgy kb. havonta van 1-1 levél. De elég bizalmas dolgokat ír a nő. Pl. a férjéről (akivel nincs jóban) a gyerekéről, meg munkahelyről. Összesen 3x néztem meg a mailjét a maival együtt. ..és megint találtam egyet a csajtól, amiben az van kb. hogy "bocsi, hogy nem vette fel a telefont, sok dolga volt", blabla. Aztán megint ilyen tök személyes dolgokat írogat magáról. Ma a férjem reggel beforwardolta a mhelyére ezt a levelet, tehát onnan fog válaszolni. Megint nem lehet látni a választ. Annyi info van még, hogy nekem egyáltalán nem beszél arról, hogy ezzel a nővel tartja a kapcsolatot. Ez nekem marha rosszul esik. Én senkivel nem levelezek (más neművel) amit ne tudna. Pasik miért ilyenek? Szerintetek csúnya dolog ez a részéről? Nektek hogy esne?
és te mit nyavajogsz itt nekünk? tudja a férjed, hogy ide írtál? vagy este majd elmeséled? mert te mindent elmondasz.....
puszi... katasztrófa. mert te soha más emberrel szóba se állsz, egy régi iskola-munkatársadnak nem válaszolsz ha írnak, nem telefonálsz...
mindenkinek kell, hogy legyen magánélete, még egy házasságban is. a házasság nem azt jelenti,hogy csak együtt léteztek. illetve, ha neked azt jelenti, akkor hamar vége lesz.
2011. ápr. 6. 18:12
12/21 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem értitek a kérdést. Igazán bele sem gondoltatok, hogy ha veletek történne ilyen, nektek hogy esne és senki nem írt arra semmit, hogy vajon miért kell ezt titokban csinálni. Hogy 1 év alatt egyszer sem mondta, hogy "Képzeld! Írt a Gizi, tudod akivel az előző munkahelyen együtt dolgoztam." Valamiért nem köti az orromra és nem 1 db levél volt, amit elfelejtett elmondani már azóta, hanem sok. Az senkinek nem fura, hogy nem lehet látni a válaszait?? Vajon miért?
2011. ápr. 6. 18:18
13/21 anonim válasza:
Azért nem mondja, hogy édesem írt a Lux Gizi, mert ismer s tudja, hogy képzelődnél, s ha azt is mondaná, hogy többször ír s bizalmasan akkor még jobban képzelődnél. Azt azért ne mondd, hogy nem érdekelt a passwordja, ha tényleg nem érdekelt volna akkor veszekedéskor nem hánytad volna fel. Őszinte kell lenni, mondd meg, hogy bejártál a mailjébe, ahogy bejár ő is a tiedbe, s láttad, hogy irogat a nő s téged ez zavar. Azt nem tilthatod meg neki, hogy semmi nőneművel ne beszéljen, mert nincs jogod megtiltani semmit senkinek, de ha elmondod, hogy zavar, hogy mennyire bizalmas a nő vele akkor talán elmeséli, hogy miért. Én emiatt nem aggódnék, nem sértődnék meg, mert én is beszélek férfiakkal, exekkel, kollégákkal, és bízok az uramban, ha úgy alakulna a dolga valakivel akkor tőle tudnám meg, ebben 100%vagyok.
2011. ápr. 6. 18:21
14/21 anonim válasza:
Valószínű a kedves hölgynek a férjed a szemetesládája. Ő is elmond mindent a férjének, csak tojik a fejére, és másnak panaszkodik.
Most ha a volt kollegina minden levelének tulajdonítanék hátsó szándékot, biza a rácsok mögött lennék, mert megfolytottam volna a párom.
Nem teszem. Ahogy én sem osztok meg mindent a férjemmel, úgy ő sem.
A barátja egy feleségnek ugyan úgy lehet heteró férfi, mint egy férjnek heteró csaj.
Nem érdekel, kivel mit ír, amíg én élvezem a szerelmét.
2011. ápr. 6. 18:33
15/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azért zavar ez engem, mert én nem beszélek exekkel, ex kollégákkal, nem levelezek hímneműekkell, kizárólag a barátnőimmel. Így alakult. Nekem tényleg nincs olyan pasi, akivel én a házasságunk alatt tartanám a kapcsolatot. Ezért esik rosszul ez. Még azt nem is írtam, hogy van egy régi barátnője, akivel meg találkozgatni is szokott. Engem persze soha nem visz. Már 8 éve tudom, hogy ez van, arra sem szóltam semmit. Szóval neki vannak ilyen dolgai, nekem nem. Nekem ez b...sza a csőröm most már, igen.
2011. ápr. 6. 18:35
16/21 A kérdező kommentje:
Ajjaj, az ilyen panaszkodós nők kezdenek egy idő után akaszkodni. :S
2011. ápr. 6. 18:36
17/21 anonim válasza:
De miért nincs neked "ilyen" dolgod.Az lenne a normális, ha neked is meglennének a saját varátaid, "alanyi jogon" ahogy neki is. a régi barátok a házasságod előttről, a régi munkatársak, exek. Neked miért nincs? én inkább ezen gondolkodnék el. Csak a férjeden keresztül definiálod magad? Te mint önálló személy senkinek az érdeklődésére nem tarthatsz számot?
2011. ápr. 6. 18:46
18/21 A kérdező kommentje:
De hát már írtam: "Ő az összes barátomat ismeri és az én barátaim, az ő barátai is."
Nekem van egy csomó barátnőm, akiknek mindnek van párja. Össze is járunk velük. Tehát vannak barátaim nekem is, akik értelemszerűen őt is elfogadták, mivel aki engem szeret és a barátom, az a férjemet is elfogadja. Tartom a kapcsolatot emberekkel, de ezek mind nők..barátnők. Nem tartok viszont kapcsolatot pasikkal. Nem levelezgetek velük úgy, hogy kitörlöm a válaszomat. Az én férjem nem ismertet meg az ő barátaival, mivel neki alig van. Aki barátja van, az én miattam lett.
2011. ápr. 6. 18:51
19/21 anonim válasza:
Eléggé kiborulnék az biztos,de ezt meg lehet beszélni ez még nem megcsalás,legalábbis nálam,ez nem azt jelenti,hogy szó nélkül hagynám,azért beolvasnék neki és megkérném hagya abba ezt!
2011. ápr. 6. 20:49
20/21 anonim válasza:
Nekem rosszul esne.
Ha semmi titkolni való nincs, akkor miért titkolja ? Gondolnám én. Mi mindent megbeszélünk, azt is tudom, mikor az idétlen melótársa férjemnek nő, fogja magát, és az ölébe ugrik, és sexi mozdulatokat végez. Férjem hazajön és elmondja. Emailunk egy van, a telefonja mostanában állandóan üzit jelez. Bármikor megkérdezem na ki írt megint, már mutatja is. Szóval okom nincs gondolni, hogy titkolózik. Emiatt már nem is nézek oda, akár előttem is írogathatná a dolgait.
Szóval nekem fura.
Nekem is volt, hgy régi baráttal írtam néhány szót aki akart velem járni, és nem zavarta. Amíg nem tűnik titkolózásnak, és itthon vagyunk időben és szeretetteljesen viszonyulunk egymáshoz addig nyugis vagyok.
Én rákérdeznék helyedben, hogy van e neki női haverja (hogy ne derüljön ki nézed az emailjeit) vagy hogy ő mit gondol ilyesmiről. Csak dumcsiznátok egyet a témáról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!