Jogosan viselkedik így a férjem?
10 éve vagyunk együtt, két gyermekünk van. Mindig mindenben őszinték vagyunk, nincsenek titkaink egymás előtt. Vagyis nekem van egy, amit soha senkivel nem osztottam még meg és nem is szeretnék. Ennek sajnos látható nyoma is van, egy kb 8cm-es forradás van a combomon. Még a kapcsolatunk elején megkérdezte, hogyan keletkezett, de akkor lezártam annyival, hogy majd egyszer elmondom neki. Azóta eltelt 10 év és soha nem került szóba, de tegnap ismét rákérdezett. Próbáltam kitérni a válasz elöl, de folyamatosan csak kérdezgetett. Azt mondta, hogy nagyon rosszul esik neki a viselkedésem, hiszen ő mindent megoszt velem, nekem pedig titkaim vannak előtte, próbált a lelkiismeretemre hatni. A végén már sírtam, hogy hagyjon békén, hiszen ennek már nincs jelentősége, és miért kell ezt csinálnia. Azóta duzzog, látom rajta, hogy nagyon meg van sértődve. Csak akkor szól hozzám, ha nagyon muszáj, semmi puszi vagy ölelés. Nagyon szeretem őt, de ezt akkor sem fogom neki soha elmondani, képtelen vagyok beszélni róla.
10 éve soha nem gondoltam erre, de most folyamatosan görcsben van a gyomrom és a sírás kerülget.
Mit tegyek?
Gondolom akik ide írtak, hogy mondja el, azok tudják a párjuk összes jelszavát és minden nap elolvassák a leveleit, mert ez így természetes, semmi titok... És persze viszont, a párotok is olvassa a leveleiteket minden nap...
Esténként elszámoltatás meg oda vissza, ki hányszor ment el wc-re, kivel hány mondatot beszélt, miről, miért, minek, hogyan. Mit evett, ivott, hány embernek köszönt, kire nézett rá, hány másodpercig...
Különben elég ellentmondásos és álszent lenne, amiket ide írtok.
Vond vissza az ígéreted, hogy egyszer elmondod.
Mondd neki, hogy képtelen vagy erről beszélni bárkinek is, és legszívesebben elfelejtenéd.
De tudd, hogy a titok mérgező. Ő valószínűleg gyártja az elméleteket, amikben a viselkedésed alapján nagyon-nagyon rossz színben tűnsz föl. Számára 10 év után derül ki, hogy nem is ismer, és soha nem is ismerhet meg igazán.
Olvasd el Fitzgerald-tól Az éj szelíd trónjánt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!