Jogosan viselkedik így a férjem?
10 éve vagyunk együtt, két gyermekünk van. Mindig mindenben őszinték vagyunk, nincsenek titkaink egymás előtt. Vagyis nekem van egy, amit soha senkivel nem osztottam még meg és nem is szeretnék. Ennek sajnos látható nyoma is van, egy kb 8cm-es forradás van a combomon. Még a kapcsolatunk elején megkérdezte, hogyan keletkezett, de akkor lezártam annyival, hogy majd egyszer elmondom neki. Azóta eltelt 10 év és soha nem került szóba, de tegnap ismét rákérdezett. Próbáltam kitérni a válasz elöl, de folyamatosan csak kérdezgetett. Azt mondta, hogy nagyon rosszul esik neki a viselkedésem, hiszen ő mindent megoszt velem, nekem pedig titkaim vannak előtte, próbált a lelkiismeretemre hatni. A végén már sírtam, hogy hagyjon békén, hiszen ennek már nincs jelentősége, és miért kell ezt csinálnia. Azóta duzzog, látom rajta, hogy nagyon meg van sértődve. Csak akkor szól hozzám, ha nagyon muszáj, semmi puszi vagy ölelés. Nagyon szeretem őt, de ezt akkor sem fogom neki soha elmondani, képtelen vagyok beszélni róla.
10 éve soha nem gondoltam erre, de most folyamatosan görcsben van a gyomrom és a sírás kerülget.
Mit tegyek?
nem tudom mennyiből tartana elmondanod neki hogyan keletkezett
elvégre a férjed
engem is megölne a kíváncsiság
fogalmam sincs mi lehet olyan borzalmas hogy még a férjednek se mondod el...
hogy keletkezhetett??
1)véletlen baleset - valószínű nem, mert az nem ciki...kivéve ha betörés közben menekülni kellett a kutyák elől, és a szögesdrót...dehát, érted...
2) valamelyik rokonod, barátnőd, bárkid vágott meg valamilyen okkal, vagy akár expasi bosszúból? (akármi is) - én ezt is elmondanám
3) te vágtad meg magad - lehetnek rossz periódusok az ember életében, szerintem megértené
Esetleg ha anno kuurva voltál és a munkáltatód csinálta akkor nem mondanám el a helyedben.
nem lenne egyszerűbb elmondani az igazat? akármi is legyen a háttérben megkönnyebbülnél te is. én olyan dolgot mondtam el a férjemnek amit rartam kívül csak egy ember tudott (még a szüleim sem pedig szüleimmel mindig megbeszéltem mindent)
ő ezt annyira nagyra értékelte, és tudom hogy rá mindig számíthatok mindenben.
Szerintem ha nem tudsz beszélni róla, akkor mondd meg neki, hogy NEM TUDSZ beszélni róla. Nem nem akarsz, hanem nem tudsz. Nem akarsz emlékezni, és nem akarod, hogy a tudat, hogy ő tudja, emlékeztessen... Mondd meg neki, hogy már az kiborít, hogy tudni akarja.
Őt is meg lehet érteni, de téged is. Egyikőtöknek sem lesz jobb attól, ha elmondod. Ami veled történt, bármi is az, attól, hogy elmondod, nem lesz semmivé. Ő pedig nem tehet semmit, ha megtudja, maximum sajnálni fog.
Lehet úgy is nézni, hogy mindent meg kell osztani, és úgy is, hogy de minek minden megosztani?! Kinek ez, kinek az. Beszéljétek meg. Nem feltétlen a történteket, hanem azt, hogy hogy éreztek. Mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!