Mit tegyek a nővérem rászokott a füvezésre?
milyen elvonóról beszéltek? a fű nem okoz fizikai függőséget! ráadásul pár hónapja próbálta ki, egy tök normális tinédzser, ti meg már kényszerelvonóra akarjátok küldeni...:D
alkoholista? mert 17 évesen berúg a haverokkal?
láttatok ti már fiatalokat?
Ha a cigire szokott volna rá, akkor is elvonóra akarnátok küldeni a lányt? A fű kevésbé addiktív és az egészségre is kevésbé káros, csak valamiért a jóval veszélyesebb nikotinnak magasabb a társadalmi elfogadottsága.
Szerintem gáz az összes ilyen függőséget okozó anyag használata, de idővel kinőheti, főleg ha elszakad a rossz társaságtól.
Nem igaz...
Akkor úgy látszik közölni kell, nem vagyok kíváncsi a sok szellemi fogyatékos liberális szövegére. NEM ez nem normális. Hamar meglátszik ha valaki nem tudja tartani a mértéket. Ebből meg még a legkisebb mérték sem elfogadott kész. Nem csak iszik, hanem részegen fetreng a földön a hányásában. NEKTEK EZ NORMÁLIS? Ez jó? Hova fog süllyedni még a világ. Abban a nyomorult társaságban sok 20+ éves van. Dolgozniuk kéne, családot alapítani. Mit csinálnak? Füveznek, kábító szereznek, részegre isszák magukat, és össze vissza dugnak. Ez Normális? Ha ez nektek normális, akkor sejtem milyen lehet nektek a normális "felnőtt". ÁLLATOK ezek. Ha ezeken múlik a jövő világa akkor SEMMILYEN jövő világa nem lesz itt. És ha ilyen lesz az emberiség egésze akkor meg is érdemli az egész hogy pusztuljon. Elég ebből, így semmi nem lesz belőle. És miért ne próbálna ki erősebb kábító szereket, ha a társaság is használ erősebb kábítószereket. Kokain, Heroin, Speed. Ez kell neki?
Elég az ilyen agykárosultak ne írjanak ide semmit.
A normális válaszokat meg köszönöm amúgy.
Semmilyen csoda megoldásról nem álmodozok. Közeljövőben lesz egy beszédem vele. Ha nem hat akkor meg a leírtakból jön valamelyik megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!