Ma elbeszélgettem vele és kiderült, hogy rászokott a fűre. Borzalmas volt nézni ahogy ott össze-vissza könyörgött a barátainak, hogy szerezzenek neki füvet. Méghozzá tudom azt is a mostani új baráti körének igen nagy részének is szerepe van ebben, hogy rászokott. Pár hónapja még teljesen ellenezte az ilyen dolgokat, mióta megismerkedett ezekkel a nyomorultakkal azóta, teljesen megváltozott, állandóan részegre issza magát, és már a fűre is rászokott. Az eddigi kedves,erkölcsös nővéremből egy ilyen borzalom lett, és úgy érzem ha nem teszek ellene valamit, akkor még rosszabb lesz, esetleg komolyabb kábítószerekre is rászokhat... Nagyon könnyen megsértődik, és nem érti meg mi a gond ezzel és hogy teljesen rossz irányba kezd átváltozni. Valami ötlet, hogy mit csináljak?
Inkább legyél árulkodó, mint cinkos hallgató és ezáltal bűntárs.
2011. aug. 20. 23:27
2/52 anonim válasza:
Először is, mindenképpen szólj a szüleiteknek! Lehet, hogy ezért utálni fog egy ideig, de most az ő érdekeit kell szem előtt tartanod! A szüleitek talán tudják őt majd korlátozni ebben. Jobb ötletem nincs...
2011. aug. 20. 23:28
3/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ahogy ismerem ezzel semmit sem érek, csak megint depressziós lesz és öngyilkos akar majd lenni.
2011. aug. 20. 23:35
4/52 anonim válasza:
inkább örülj neki h nem alkholista.
2011. aug. 21. 00:24
5/52 anonim válasza:
majd kinövi. semmi baja nem lesz tőle, a fű eléggé ártalmatlan szer a hihetetlen médiahiszti ellenére. de mivel illegális ezért k drága. mond meg neki h termesszen magának, és akkor nem kell könyörögnie senkinek,. aztán úgyis megunja. ha nem unja meg az se nagy baj, csak ésszel. fű túladagolásba soha senki nem halt bele, ő se fog. inkább füvezzen mint "katizzon" ekizzen, győgyszerezzen, piáljon, bélyegezzen stb.
2011. aug. 21. 00:27
6/52 anonim válasza:
Ha normálisak és intelligensek a szüleid, akkor úgyse fogják lerohanni, hogy: "Most hallom a húgodtól, na gyere egy pofonért", hanem mondjuk szakember segítségét kérik, mert ezek szerint komplexebb a probléma.
Mindenképp fontos, hogy tudjanak róla, mert te nem tudsz semmit tenni ami megoldani a helyzetet. Persze ők se biztos, hogy tudnak tenni, de nekik van a legjobb esélyük még.
2011. aug. 21. 00:30
7/52 A kérdező kommentje:
Írtam hogy részegre issza magát rendszeresen, nem baj biztos rendesen elolvastad a leírást...
Persze örüljek neki hogy "csak" füvezik. Igen még most "csak" füvezik aztán majd jön a többi amikor már nem elég...
2011. aug. 21. 00:31
8/52 A kérdező kommentje:
00:30-as Köszönöm
Amúgy öccse vagyok.
Ahogy ismerem szüleimet ez első az lesz, hogy ordibálnak, szobafogság, és egyéb dolgok megvonása lesz a következmény. De megpróbálhatom elmondani...
2011. aug. 21. 00:34
9/52 anonim válasza:
hány éves a nővéred?
a fűre nem lehet rászokni pár hónap alatt olyan szinten hogy könyörögjön érte, valószínűleg csak a társaságnak akar megfelelni, majd kinövi.
valószínűleg azt is kinövi majd hogy állandóan részegre igya magát, ne aggódj.
2011. aug. 21. 01:20
10/52 anonim válasza:
és ha egyszer alkoholmérgezést kap?erre nem gondoltatok,aki azt írta,hogy kinövi? és ha már nem csak füvezik,hanem keményebb drogokat is kipróbál? mindenképpen szólj a szüleidnek szerintem,mielőtt nagyon nagy baj történne!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!