Rászokott a teára? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Volt már valaki úgy, hogy a teán kívül nem akart mást inni babája?Elöször azt hittem, hogy a foga miatt nem eszik rendesen de most már lassan napközben semmi mást nem akar inni.Milupa öszibarackos csecsemőteát iszik.5 hónapos múlt.2011. máj. 1. 18:15
1/5 anonim válasza:
Az én kisfiam 1 hónapos kora óta kap teát, Mecsek teát, mert hasfájósak is voltunk, meg tápszeresek is...
Közben vannak olyan napok, amikor csak forralt vizet kap, de azt nem szívesen issza, nagyon keveset iszik olyankor.
Most meg már csipkebogyó teát kap alle naturen. Természetesen ezt is nagyon szereti. Én is gondban vagyok, hogy rászokott-e?!
2/5 anonim válasza:
Szia!Nem akarok okoskodni,csak jó tanács.A naggyal én is így jártam és ezek a granulátum teák szerintem kész átverés.Megveszed,mert bizti jó a gyereknek,mert hát gyereknek készítik,csak jó lehet.Csupa cukor és müanyag!A lányom fogai majdnem tönkrementek tőle,ezt itta 2-3 hónapos korától 1 évesig.A fogorvosunk elmagyarázta.mire kell figyelni,a citromsav is nagyon ártalmas a fogzománcnak.Most a kicsim semmit nem kap,de ha majd fog,csakis vizet!Én már megtanultam a leckét.Utolsónak üzenem,én is így jártam,hasfájós volt a nagy,teáztattam,a hasa ugyanúgy fájt,üvöltött de a teára szépen rászokott.Bár még mindig nem késő leszoktatni szerintem.A lányom most már vízimádó,d nem volt egyszerű.Ha cukor nélkül adod az jó,csak a savak is veszélyesek a fogacskákra.
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, hogy sikerült leszoktatni?Tegnap már próbáltam vizet adni de úgy ütötte ki a kezemből, hogy csak néztem.Másfél órát ordított mire megsajnáltuk és adtunk neki 5 perc múlva már aludt.Az a baj, hogy a tej sem kell neki már csak a tea.
2011. máj. 2. 08:02
4/5 anonim válasza:
Szép fokozatosan,egyre kevesebb granulátumot tettem bele,a végén már semmi íze nem volt és akkor jött a víz.Próbáld meg,szerintem ha szomjas előbb-utóbb elfogadja.
5/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Épp ezt csináltam az elöbb remélem be fog jönni mert már nagyon aggódom mert tejet nem akar csak teát.
2011. máj. 2. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!