Szerinted van olyan, aki bevallaná, hogy úgy áll oltár elé, hogy "nekem ez jutott"?
Nekem ezt mondaná a párom, akkor elhajtanám a p...ba, szó nem lehetne semmilyen esküvőről.
Részemről meg azért mentem hozzá, mert Ő AZ AZ EMBER, akivel le tudok és akarok élni egy életet.
Ha te meg képes vagy így férjhez menni, akkor tényleg nem is érdemelsz jobbat, és még össze is teheted a két kezed, hogy egyáltalán kellesz valakinek.
Aztán három év múlva ne sírjál, hogy itthagyott az a r... sz... sz..k... állat, kisgyerekkel, stb, egy hájas se.ggű, ápolatlan tehénért, és el nem tudod képzelni, mit lát benne...
Ugyanis mindenkinek szüksége van a szerelemre, és bármelyik nő meg tudja majd adni a férjednek azt, hogy teljes szívéből szereti.
Szóval most jön a kérdés: miből gondolod, hogy a leendő házastársadnak is csak ennyi jut, és neki se jön soha egy olyan, aki meg tudja adni, amire vágyik. Mondjuk a szerelmet, ragaszkodást, odaadást, hogy ő a világ közepe, csak ő és senki más...
"a szerelmet, ragaszkodást, odaadást, hogy ő a világ közepe, csak ő és senki más..."
én mindezt megadom neki.
pont, hogy el is van kényelmesedve.
nálunk ő a főnök én meg a pincsi
Kérdező
Most nem mondod komolyan hogy egy olyat faszt választottál aki "nem jön be" és még köcsög is?
Ha már itt tartasz miért nem olyat választasz aki "nem jön be" de legalább szeret téged és a tenyerén hordoz?
Én 29 N vagyok de máig sem járok senkivel. nem akarok azért házasodni "mert nincs jobb"...de igenis van jobb!
Kérdező szánalmas vagy
13:22-es leírta a tuttit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!