Megőrülök a férjemtől, mit csináljak?
15:03 vagyok
én sem tudok elmenni nyugodtan wc-re, nem nevelés, hanem mert már olyan mozgékonyak, minden mp-ben találnak valami veszélyes dolgot, szörnyen kell figyelni.
egy hete kimentem az erkélyre, hogy behozzak valamit, mire visszajöttem, eldöntötték az álló lámpát, alatta hevertek üvöltve, a búra maradékok meg körülöttük...
off:08.18. 15:03-as!
Én nem pofázni akarok,de hogyhogy a párod csak kenyeret eszik?Miért nem főzöl neki?Én is 2 kicsi gyerekkel vagyok itthon,de főzve szinte minden nap van!Meg én festem be az egész lakást,sőt a férjemnek is segítek az itthoni melóban...
Ime a példa, hogy lehet egy nőt ennyire kihasználni, hogy még élvezi is a dolgot!
TÉnyleg nem volt érdemes "belepofáznod", ha már így írtad.
Ha figyelmesen elolvasod, amit írtam, láthatod van rá okom, részletezni nem fogom. Lényeg, hogy két kisbabával foglalkozom egész nap, akik ketten 10 felé mennek, mellette takarítok, gyerekeknek főzök, mosok, teregetek, vásárolok. És hála nincs. Így ennél jobban nem hagyom magam kihasználni!
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!