Sokan miért nem várják meg a katona férjüket?
Nem általánosítok! De ha egy katona kimegy mondjuk Afganisztánba vagy akárhova sok időre sokan nem várják meg őket (most nem csak magyarokról van szó). Nem értem, ha már hozzáment akkor gondolom ezt is elfogadta a nő. Én majd azt szeretném, hogy a férjem katona legyen de ha ő kimegy akkor megvárom. Ha ne adj Isten nem jönne haza, akár életem végéig is várnék rá. Ezzel csak magának is és a férjének is gondot okoz. Nem értem, hogy ha nem tud várni akkor minek megy hozzá?! Mire jó ez?
Csak azért kérdezem mert nem egyszer hallottam ilyenről, és mostanában történt ilyen az ismerőseim körében is...
Szia!
Ne haragudj, de nem olvastam el az összes választ, de abban egyetértek a többiekkel, hogy ezt az egészet nem úgy kell elképzelni, mint a filmekben. Szerintem aki egy katonával köti össze az életét, az az elején tényleg úgy gondolja, hogy majd bírni fogja, vár a végsőkig, csak aztán az idő telik, és nem mindenki tud úrrá lenni a testi vágyain, gondolom én ezért van a félrelépés és megcsalás (bár szerintem ez a férfiak részéről is működhet,embere válogatja..)
Én csak a saját példámat tudom leírni. A férjem katona, így ismertem meg, és a hivatásával együtt fogadtam el. Egyszer volt Afrikában missziósként illetve Afganisztánban volt már sokszor szolgálni. Azt nem mondom, hogy könnyű, mert természetesen féltettem őt, bár mindig mondja, hogy nagyon vigyázz magára, de azért aggódtam. Megmondom őszintén testileg sem könnyű, mert (akkor kimondom) szexhiányom volt, vagy ha az nem is jó lett volna átölelni, bújni, de ettől függetlenül egyszer sem fordult meg a fejemben hogy megcsalom őt valakivel, ahogy neki sem,ebben biztos vagyok, megbízunk egymásban teljes mértékben, ilyen eszembe sem jut. Szerencsére azért egyszerre a legtöbb amit távol volt az fél év volt, így nem évekről van szó, úgy azért sokkal nehezebb lett volna. Azért írtam mindezt már múlt időban, mert mikor kiderült, hogy gyermeket várok, külföldre nem ment többé, pedig nem mondtam, hogy maradjon, tudom, ő erre tette fel az életét, de ő döntött úgy, hogy így már a család az első, és nem akar kockáztatni, mert felelősséggel tartozik irántunk. 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!