Katona akarok lenni. Már 13 éves koromban eldöntöttem. De Szüleim nagyon kifogásolják ezt a helyzetet hogy nő ne menjen már katonának. De mit csináljak ha az szeretnék lenni?
Ha kiskorod óta érzed, akkor tedd azt. A szüleid rosszallása ellenére. Nekünk az a tapasztalatunk, a környezetünkben, hoyg aki már kiskorában tudta mi akar lenni, annak azzá kell lenni. Mert ha igen akkor sikeres. Ha nem, akkor vergődik, és nagy kerülőutakkal végül mégis az lesz. Győzd meg a szüleidet. Sok előny van: jó kereset, biztos előrejutás. Erre hallgatnak a szüleid. Kihasználni nem tudnak, szigorú szabályok kötnek mindent a katonaságnál. Mit értenek "kihasználás " alatt egyáltalán? Mire gondol? Mi történne konkrétan akkor?
vagy mondd hogy muszáj megpróbálnod. és ha nekik lesz igazuk, akkor feladod majd. De jár egy esély neked is.
Te leszel a katona, nem ők!
Semmi gáz nincs vele, biztos munkahely, a fizetés sem minimálbér. A köztudatban valahogy a fiús jellege maradt meg. Én is jelentkeztem, amikor munkanélküli voltam, 3-4 éve, 25 éves lehettem (nő vagyok), írtak is vissza emailt, hohy részletes egyeztetésért fáradjak be, de aztán lett munkám. (de börtönbe is jelentkeztem felügyelőnek, de oda a diplomámmal túlképzett voltam...)
Szerintempróbáld meg, úgysem 100 % hogy összejön, de ha tényleg végeztél a sulival, akkor rajta. Ha szeretsz tanulni, mellette a katonai fősulit is megfcsinálhatod, a fizetésed is magasabb lesz, tanulsz is. Alig találni munkát így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!