Eldöntöttem, elköltözöm albérletbe, nem bírom elviselni tovább apám bántásait, de sajnos anyu önmaga elleni támadásnak érzi, pedig nem akarom bántani, anyunak mennyi idő lesz megnyugodni, miután elmegyek?
Anyut apám anyagilag zsarolja, amint szóba kerül a válás, anyunak nincs tartaléka, sokáig közös számlájuk volt, de miután külön lett, utána se tudott félretenni nagyon, tanítónő.
Augusztus végétől már biztos lesz munkám, addig van tartalékom (sőt, ha nagyon muszáj lenne, még 1-2 évig kitartana, de addig nem kell), csak most sok helyen nyári diákmunkások vannak, fekete munkát meg nem vállalok (most egy ilyen miatt vagyok gondban, hogy hitegettek, még egyszer nem kell), nehéz megfelelőt találni.
Úgy gondolom, hogy anyut távolról könnyebb lesz segítenem, mert akkor már nem leszek kitéve ennek a stressznek, ami sokszor már a munkámra is kihatott, és a tanulmányaimra is kihat (nem tudok koncentrálni). És talán ha látja, hogy nekem sikerül, akkor ő is felbátorodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!