Párkapcsolati problémák a pénz miatt. Mi legyen, ha nem tudunk megnyugodni?
Siralmas munkahely,alig van fizetés. Hó végén üres tésztát eszünk,mert nem futja másra az albérlet kifizetése után,pedig csak garzon. Mindketten el vagyunk keseredve,egymáson töltjük ki,és ez sajnos főleg rám igaz.Lassan az életkedvünk is elmegy,a stressz tönkretette a szexuális életünket is.
Párom szimplán csak elfelejt dolgokat,kihagy az agya,én viszont néha elvesztem az eszem,olyankor csúnyán összeveszünk a semmin.Hogyan kezeljem/jük? annyira elegem van,nem is tudom kifejezni.Mintha nem lenne értelme az életnek,csak vegetálunk a semmi közepén. 2,5 éves kapcsolat.
én otthon (szülőknél) vegetálok, mert így olcsóbban jövünk ki. Közben spórolok lakásra, bár most épp nincs munkám, megőrülök, de legalább nem albérletre szórom az eddigi megtakarítást.
és ez az otthon lakás ellehetetleníti az ismerkedést is, így nem tudom lesz-e valaha családom...
Mindegy, az a lényeg hogy a 100 leggazdagabb magyar és többi hasonló társa legalább jól vannak, és orbán viktornak is ki van mind a 4 kereke, hatványozottan.
Csak vidáman, szép az élet!
siránkozással nem sokra mentek, keressetek munkát. menjetek haza anyukáékhoz lakni. vállalkozzatok
ennek semmi értelme,tényleg csak tapicskoltok a langyos állóvízben,hiába
tervbe van véve,de az még két év,ugyanis nekem le kellene tenni az érettségit. angolul folyékonyan beszélek,csak a korábbi életemnek köszönhetően nem tudtam normális iskolába kerülni. gyerek nincs,csak egy macska :)
amúgy bonyolítja a dolgot,hogy én még kiskorú vagyok szeptemberig. nagyon siralmas :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!